Fatos_teke46 Sevgikaya1525 doktorum demedi bugun yine kendini gosteriyor ama yanılmak istemiyorum diyor mecbur cuma gününe kaldm özele gitcm 🥺
Sevgikaya1525 Kızlar bugün tetenoz aşısı oldum fakat hemşire tansiyon ve şekerin çok düşük dedi sorun olur mu
Fatos_teke46 Sevgikaya1525 ins bnde haftaya olcm bakalım nolck tamsiyonm düşüyor sürekli sorcm artık 🤷🏻♀️
Sevgikaya1525 Fatos_teke46 kız devlet ztn söylemiyor cinsiyeti erken bende gittim söylemedi pozisyon uygun olmasına rgmn özelw gittim söyledi erkek oluyor dedi
Sevgikaya1525 Fatos_teke46 hadi ya çok kötü kuzum ya benim tansiyonum öyle düşmezdi ya da ben öyle sanıyorum gittim şekerde tansiyonda düşük dedi ztn ağrısı çok kötü ya tetenozun
Fatos_teke46 ormenayse 17 haftalığız kendini gösteriyor diyor doktor üstelik ama söylersem yanılma ihtimalim var diyor üstelik makine iyi olmadığıni söylemişti Özeldeki doktor ise hemen söyledi 🤷🏻♀️
Fatos_teke46 Sevgikaya1525 kız istiyorum ve hissediyorum ama herşeyin hayırlısı bu son zamanlarda rüyamda 3 kez erkek bebek gördüm hatta 🥰🌸
Sevgikaya1525 Fatos_teke46 kız bende istyrdum hep içimden kız geçiyordu elim hep kız eşyalarına giderdi hp rüyamda kız görürdm ama bi baktm süpriz oğluluma hamileymişim
Busraodem Senemolcay cok sukur şimdilik iyi uyurken nefes darlığı falan oluyor canim onun dışında bisey yok senin nasil geçiyor
Senemolcay Busraodem iyi maşallah 🧿 benim çok güzel geçiyo bebeğim hareketmese hamile oldugumu unutuyorum bazen😃 benimde sadece mesanemde baskı oluyo aşırı tuvaletim geliyo gibi oluyo onun dışında bişey yok çok şükür ☺️