nursena Kızlar acayip şekilde dişlerim ağrıyor kulağıma vuruyor nasıl geçer ilaç kullanamıyorum önerisi olan acil yazabilir mi
deletedmom28 nursena sarımsak koy cnm zeytin çekirdeği ya da aklıma bunlar geliyo Allah yardım etsin 🙏
YagmurAnnesi nursena Kolonyali pamuk Tuzlu su ile gargara Agriyan dişin uzerine karanfil Yine agriyan dişin üzerine tütün koyuyordum bende canim. Bana en çok fayda eden tütün ve tuzlu suydu.. Agri kesici olarakta parol icebilirsin.
nursena Hanif 8+1 ama o kadar kötü ağrıyor ki geceleri dişimize çok sıkılıyorum kırılmış hava alıyo galiba
Hanif nursena çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım 20 lerde olmaydın diş tedavisi yapılabiliyordu o yüzden sordum inşallah hemen geçer. 🤲🏻
Aarrzzuu nursena canım doktoruna söyle uygun antibiyotik verir agrısını kesiyor Bi süre 20 haftadan sonrada hala geçmezse çektirebilirsin doktorun kontrolüyle bende yaşadım çok kötü kurtuldum şükür
deletedmom30 nursena cAnım acil yakınında ise git serum takıyorlar 10 dakika sürmüyor kesiyor geçiyor
Mine32 nursena ben senin kadarken 3 haftaarayla ikitane 20 likdişimi kaybettim canım ölüyordum agrıdan gecem gündüüzm krısmıstı izin belgesi lıp cektirdim cok sukur smdi 26 haftalogım bi sıkıntı yok hamd olsun cunkü sancıda o bebege zarar nasıl dayanılırki Allah yardımcın olsun inşaallah
nursena deletedmom30 ilaç içtim dayanamadım parol hamileler kullanabilir diye duymuştum geçmesse gidicem
deletedmom30 nursena geçmez canım bende ölüyorum şimdi ağrıdan antibiyotikte içtim geçmedi parolda koydum 20 ilk dişe faydası yok
deletedmom30 nursena doktor vermişti canım daha öncede ağrıyordu dişim birşey olmadı şükür ama geçmiyor dişimi çekmedi bebeğe birşey olur diye idare et Doğuma kadar dedi en iyisi acil hemen parol serum takıyorlar geçiyor
nursena deletedmom30 ben parolu içtim inşallah bişey olmaz dayanamıyorum ağrıya eşimlede kavgalıyım çekiniyorum götürmez diye
nursena deletedmom30 sabahlıcam gibi görünüyor götürmez canım ailesiyle bir yaşıyoruz konuşmuyorum onlarla şimdide beni içerde şikayet ediyorlar soeunlarımda öyle çok ki bide dişimize başladı
deletedmom30 nursena ay kıyamam ya allahım yardım etsin herkesin bir derdi var ben artık nefes alamıyorum inanır mısın?
nursena YagmurAnnesi tuzlu suyu denedim ama hiç faydasını görmedim tütünü kolonya denicem inşallah geçer