Glbnpk Yenidoğan hastane çıkışı veriyorla. Bebek yenidoğan takımı battaniye veriyorlar. Bebek bakım çantası içerisinde kremleri mevcut pişik kremi nemlendirici yağ bebek bezi ıslak mendil yün zıbın vs oluyormuş bu çantayı taburcu olurken veriyorlar. 1 refakatçi oluyor sadece onunda Covid yaptırması zorunlu yaptırmadan kalamiyor malesef. Eğer baba kalmiycaksa doğumdan sonra 5-10 dk bebek ve anneyi görme şansı oluyor benim annem kalicak yanımda. Mama , biberon , göğüs pompası ekstra oluyor. Pakete dahil olarak kabul hüda şerbeti, alt değiştirme egitimi, piskolog geliyor, ücretsiz otopark , kuaför fön hizmeti, 30 kişiye ama gönderimi örnek veriyorum Ali Ayşe çiftinin bebeği Azra dünyaya gelmiştir şeklinde SMS gidiyor. Emzirme eğitimi, işitme testi nane ve bebek kan kontrolleri bebek topuk kani testi. Doğum sonrası anne ve bebek ilk kontroller pakete dahildir. Birde özel uğurlama yemeği kaldığınız gunlerde anneye ve refakatciye 3 öğün yemek. Aslında liste var ama fotoğraf ekleyemiyorum diye yazmak istedim ☺️ Sevgiler
1.