Asli91 Symhm 32.haftamdayım bu hafta bitecek ütü işi.Kendi kıyafetlerim kalıyo.Bence tam zamanı.Ne olacağı belli olmaz.Hazır bulunsunlar.
Merve1996 Symhm benim kizim olucak Allahin izniyle bende 1 saat sonra 35 hafta olucam insallah bas assagi pozisyonunu almis kizim.Kasilmalarim var karnimda assagida bi cok kisi durmaz diyor fazla.İsrarla kaynanam filam utuleyelim hazir olsun deyince utuledik hazir ettik cantaya koymadim.
SevDin Symhm ben 35 haftamdayım bu hafta sonu başlıcam çalıştığım için geçe kaldı biraz sizinde tam zamanı gelmiş yavaş yavaş yaparsınız
Hanif Symhm 30. Haftadan itibaren yapın diyorlar canım sonra zor oluyormuş. Ütüleme kısmı ayakları şişiriyor diyorlar 🤭
DnHazrlklar Canım bence ne olur ne olmaz yap sonra zor oluyor 37 den sonra her an gelebilir zaten ben de 32 ye girdim 34 ye halledip yerleştireceğim
Symhm DnHazrlklar DnHazrlklarbende öyle düşündüm ne olur ne olmaz diye ama bide erken mi acaba diye aklıma geldi. En iyisi herşeyi hazırlayıp beklemek olacak 😊
Symhm Merve1996 benimde kasilmalarim falan var doktor 15 20 günü atlatalım en azından dedi ondan sonra bende biraz telâşlandım. En iyisi hazır dursun
Merve1996 Symhm en son 33 te gittim.Ozmaan kasilma yoktu fazla simdi 35 sim yeni yeni kasilmalar artti.kasilma cogalirsa ararim sorarim. Yada giderim cogalmazsa 37 de gidicem kontrole hayirlisi bakalim.Bide karin artik aciyor mu sizdede fazla sert elleyince.
Symhm Merve1996 doktorum her hafta net istedi kasılmadan dolayı. Aynen artık elleyince karnımı bi yere çarpmisim gibi çok acıyor saniyelik. Ayaklarım şişti sicakalr geldi hayırlısıyla kucağınıza alırız inşallah biraz miz miz olmaya başladım artık 😊
Hanif Symhm biz de 30. Haftadayız bi hastane çıkışları kaldı omlarında bugün siparişlerini verdim gelsin hemen yıkayıp ütüleyip koycam canım ☺️ Tırstım çünkü😎
Symhm Hanif senin tam zamanı öyleyse 🤗küçük küçük kıyafetler ne kadar çok oyamıyorlar öyle 😀 bu hastane çıkışları standartlı oluyor ya hep 03 ay onlar da büyük duruyorlar yenidoganlara göre şimdi fark ettim 🤔
Kbrasel23 Gerçekten bu sıcaklarda zor oluyo utulemesi bende 34 haftalık oldum keşke daha erken yapsaydim 🤣😊😊
Hanif Symhm aynen canım tam zamanı bian önce bitirmek lazım çantaları yıkadım bugün eşyalar gelip yıkanana kadarkurusunlar ☺️
nzngk Hanif kaç derecede yıkadınız kıyafetleri 😊 bende 30 haftalığım haftaya başlayacağım yıkamaya’ inşallah. 30’derece kısa programda diye biliyorum da sorayım.. Bir de baby&me aldım deterjan ve yumusatıcısını. Bitkiselmiş önerdiler 🤷🏻♀️
1987gokce Symhm 29da tüm kıyafetleri yıkayıp utuledim iyi ki de yapmışım hem hava çok sıcak hemde artık takatim yok. 33 haftaligiz hastane çantamizda hazır yarın beşik kurulucak 8. Ayimiz bitiyor bence herseyi yap dinlen canım. Allah kolaylik versin şimdiden.
Symhm 1987gokce sağol canım besigimiz daha siparişte oda gelmedi ben biraz herseyde geç kaldın 😑 bebeğim bekler umarım hazırlıklarını 😊