Beyazmelekkk Damlabekizzzz hayır 😄 Haziran 20 son tarihimiz nasipse . Ama henüz eksik kalan şeyler var . Hastane çantası için alışveriş yapmadım bebek bakım ürünleri de duruyor . Daha kıyafetleri yikamadim da . Ramazanda halletmeyi düşünüyorm . Sende durumlar nasıl canm
Zehraaa98 Damlabekizzzz son 66 az önce lohusa takımımı ütüledim kaldırdım bebegın bıberon emzık yıkama deterjanına kadar alındı cok şükür 😂beşiğimiz imalat aşamasında sadece hastane çantası hazırlamak kaldı her sey ütülü temız hazır olunca en kolayı bavul içine yerleştirmek 🙆🏻♀️
Emineklccc Damlabekizzzz ay herkes bitirmiş ben daha hicbisey almadım 15 haziran dogum gözüküyor ddi doktorum daha erken geliyor bana 🙄🤔
Kimkibu Emineklccc benimde 15 haziran dedi doktorum bakalım kısmetse 30+2 olduk:)) ben sadece yıkadım bebisin dolabına yerlesti 28. Haftada o bile o kadar zor geldiki.. ilerleyen haftalarda dahada zorlaşıcak bence cok gece bırakmayın
Zehraaa98 Damlabekizzzz amiiin inşallah cümlemizin ama benden size tavsıye ağırlaşmadan her seyı tıkayıp ütüleyin inanaın minnak minnak kıyafetleri ütülerken kanser oluyor insan😂
Emineklccc Damlabekizzzz eşim hepsini bir anda alma taraftarı bana kalsa şimdiye bitirmistim ihtiyaçları bakalim🤷♀️
N_A_Z_L_I_M Zehraaa98 Daha yarısını ütüledim belim sırtım koptu ara verdim yarısı duruyor yıkanıp ütülenecek Kesinlikle erkenden halledilmesi lazım 🤷♀️
Emineklccc Kimkibu ben o kadar ağırlasmadim ya hersey yapabilecek enerji var daha bir anda mı geliyor ağırlasma
Girgin @Damlabekizzzz hersey hazir bizimde odamizida duzduk hastane valizimizide hazirladik bekliyoruz gunumuzu 10 haziran dogum 🥰🥰🧿
eylulumm Merhabalar 👋🏻 benimde haziran gozukuyor ama mayis sonu olur gibi herseyimiz hazir cantamiz vs gunler ilerledikce agirlastikca cok zor oluyor ben 30 da herseyimi hazirladim
Kimkibu Emineklccc biranda değilde karın fena büyümeye başlıyor sanki hızlı büyüyt gibi geliyor bana buda fazla hareket edince tıkanıyormus gibi oluyorum çok ayakta kalınca belim ağrıyor o ütü işleri falan baya zor oluyor o yüzden diyorum..