Selam hanımlar🌸 ishal ile ilgili geçen konu başlığı açmıştım evet doğum belirtisiymiş bugün hastanedeydim . Sancılarım çıktı 39. Haftadayım her an gelebilirmiş. Fakat çatı muayeneyemde baya bi derinden bakıldı 2. Kez ve ön kemiğimin biraz basık ve dar olduğunu söyledi doktor. Bu yüzden sezeryan olabilir dedi. Bebeğim de 3 kg sadece o yüzden sancı anımda tekrar bakacakmış kilosu çok olmadığı için ve ben normal istediğim için bi daha bakarım dedi.. ama sizce doğum anında açılır mı? Tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdide bunun stresine girdim :(
Normal Doğum Çatı Darlığı-İshal
BetDoy bende normal doğum çok istiyorum canım Meryem ana otu aldım doğum sırasında suya koyup dua okunuyormuş ve açılman oluyormuş deneyenlerin çoğu normal doğum yapmış yakınlarından birisine aldırıp duasını araştırıp yaptırabilirsin aktarlarda satılıyor
BetDoy meryem ana otunu duydum ben çatı konusunda bi bilgim yok fakat acilma konusunda ve cok pozitif normal dogum hikayelerinde duydum bi araştırın derim
BetDoy banada aynısını söyledi doktor, normal doğurdum
Tugcetatli evet bende aldım inş onuda denicez
Damlladamlla Allah yardımcımız olsun evet aldık bizde inş
Bana da çatın basık dedi ama normal doğum istiyorum çok zorlar mı ☹️
BetDoy aynı bu sebepten ben sezeryan olucam canım iki kere çatı muayenesi oldum ön kemiğin çok aşağıda dedi benim bebeğim de iri bi Bebek değil ona rağmen riske atmayalım dedi ben de açıkçası doktoruma güveniyorum illa normal doğum desem ya o an bi sıkıntı olursa diye doktorumu dinledim açıkçası çarşamba sabah 39.haftamda sezeryanım var
BetDoy hayır ben sadece güzel ıkınamadım yoksa rahattı