Nurce Türkiye’de yaşayıp ; Amerika’da doğum yapan ya da yapmayı düşünen var mı hanımlar aranızda ??🤰🏻
Aysenurtsr Nurce sanirim Houston'a gideceksiniz, ben 15 sene orada yasadim 5 sene once donus yaptim, dogumu orada dusunuyordum ama hem gec kaldim hem de uzun sure kalmak istemedim. Amerikan vatandasi oldugum icin gitmeden yararlanicak artik cocugum da 😊
TCTuernekolu Nurce ben amerikada yasiyorum hatta Houston da yaşıyordum taşınmıştık ekim gibi tekrar Houston a taşınacağız orada ibrahim bey var arkadaşlarım ya onda doğum yaptı yada yapacak çok yardımcı ve ilgili biri onu tavsiye edebilirim
Reina Nurce ben çok isterdim ama doğurduktan sonra heves ettim😂 baya varmş böyle yapan aileler. Keşke akıl etseydim gebeyken😒
Nurce Aysenurtsr aaa ne güzel bebeğiniz de yararlanacak sizden gitmenize gerek yok O zaman 🙆🏻♀️ çok imrendim şimdi 😄😘
Nurce Aysenurtsr canım Amerika’ya girdiğimizde bavul araması oluyor mu acaba ?? Bebek kıyafeti ve yiyecek bi şeyler(akmayan cins) getirebilir miyim??
Nurce Didtas çok geçmiş olsun 🙏🏻çocuğun ne zaman geleceği hiç belli olmuyor gerçekten ben de plan yapıyorum Eylül ayı için ama erken gelirse kızım gidemem tabi ki 😒
Narsu Didtas kanada dogum ıcın neler gereklı vıze verıyorlarmı dogum ıcın Merak benımkısı ben kanadada 10 sene yasadım Montrealde sı kanadanın hamgı segeımde dogum yapöayı dusunuyorsunuz
Nurce Haticeee1 çocuğum için eğer şartlarım el veriyorsa ,2. Bir vatandaşlığı ayrıca ilerde orda yaşayıp okuma şansı olsun ..diğer ülkelere girip çıkarken vize problemi olmasın istiyorum ve daha bir çok şey ..her şey onlar için 🙏🏻🤱🏻
Nurce Didtas aa anladım bu vize işi de çok sıkıntı ..ordan davetiye gönderdiler mi size ?? Acaba ondan mı çıkmadı vizeleri
Ozlmbirce İnstagramda pregmomcy diye takip ettiğim bir bayan var, o geçen yaz Amerika’da Doğum yaptı . Hesabında nasıl gittiğini falan anlatıyor Doğum için.
GecesMom Ben amerikada istiyordum, sonra amerikada doğumunu gerçekleştiren birkaç kişiden amerikayı değil kanadayı tercih etmem gerektiğini söyledi kanadaya yöneldim sıkıntı da olmayacaktı çünkü kuzenim var orada davetiye falan sorun olmayacaktı ama gidemedim 18. Haftadan beri erken doğum riskimiz var yoksa ciddi ciddi hazırlık bile yapmıştım erken doğum riski bütşn gündemimizi değiştirdi :(
Nurce GecesMom anladım canım benim çok geçmiş olsun neyse hayırlısı demek böyleymiş hiç canını sıkma sen 🙏🏻Yeter ki meleğin sağlıkla en güzel zamanda kucağına al inşallah
Nurce tomurcukannesi ohh mis 😄🙏🏻 Biz de oralara gelmeye çalışıyoruz işte bebişlerimizin geleceği içinnnn
Nurce tomurcukannesi canım Amerika’ya girdiğimizde bavul araması oluyor mu acaba ?? Bebek kıyafeti ve yiyecek bi şeyler(akmayan cins) getirebilir miyim
Aryam tomurcukannesi ish imkanlari nasil orda?ingiliZce bilmek shart de mi chok mu para lazim gelirken🙈
Nurce [bilinmeyen] benim de haftaya konsolosluk görüşmem var ama garanti olsun diye bir arkadaşımız davetiye gönderdi ordan bize, turist vizesine başvurdum inşallah çıkar 😄🙏🏻 Ablanız çok şanslıymış siz ordaymışsınız manevi destek açısından süper💕 peki ortalama ne kadar gider oldu ablanızın hastane için biliyor musunuz ..siz de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🤱🏻
Nurce [bilinmeyen] yok arkadaşımızda kalcaz eşimle houstonda..Newyork daha pahalı tabi 😬doğumundan 5 hafta önce gelip 1 hafta sonra da Türkiye’ye döneceğiz..tabi bu planları yapıyoruz ama bebek kendince plan yapıp erken gelirse bilemem 🙈😅
Buse_ Sezen ketenci oy diye birisi var YouTube kanalı var o da Amerika da doğum yapmış baya açıklayıcı videoları var isterseniz bakın