Rumeysa2909 Haydi kızlar buyrun sohbete kaç haftaliksiniz ve nasıl gidiyor 😂 ben 9 haftaligim mide bulantılarıyla cebellesiyorum 😑
Portakalgeliyor Rumeysa2909 22 hafta allaha şükür :) rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla gelsinler 🙏🏻
Rumeysa2909 BurcuGorkem allah yardimcin olsun çok zorr cokk prilam kullan bende onun sayesinde bi kaç gündur iyiyim canım
Birgul Rumeysa2909 bizde 33+6 olacaz birazdan iyce ağırlaşmış bir halde bişeyler yapmaya çalışıyorum 🤰🏻😂 bütün herşeyimiz hazır pamuğumuzun gelmesini bekliyoruzz 🥰👼🏻
Birgul Rumeysa2909 evet valla geçmez gibi geliyo başta ama geçiyo anlamadan😀 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲🏻🌸🥰
Fgilkman Rumeysa2909 konakta firdevs hanima gidiyordum dogum ucreti bana uymadı alikahyaya devam ediyorum pınar çakır a çokta memnunum 8. Haftada düşük tehlikem vardi yoğun kanamayla 3 gün yattim alikahya da ortamini bildiğim için tereddüt etmedim
Mervenurns Selam kızlar Kocaeli Gebze’den bende :) 6 hafta 5 günlüğüz her şey yolundayken dün grip oldum maalesef 🤧
Rumeysa2909 Fgilkman ali kahyayi h8c önermediler bana yakin ama kötü şeyler duyunca derince devlete gidicem bende