Cemrece Var mi kizlar benim gbi olan ? Az once kasiklarima adet agrisi gbi agri geldi bu aylarda yalanci kasilmalar olur diye bisey okumustum
Madi Cemrece bugün bütün gün karnım durmadan sertleşiyor 😭hastaneye mi gitsen diye düşüyorum.Ama ağrım yok
Mutiess Cemrece evet gayet normal bende 31 haftalığım arada yalancı sancılar olabiliyor dinlenince geçiyorsa yalancı sancıdır🙏🏻 Ama azalmayan sürekli artan ve saatlerce süren bir sancıysa doktora danışmalısınız🌸
N_A_Z_L_I_M Cemrece Canım bende 31 haftaligim adet sancısı, bel ağrısı ile birlikte kasık ağrısı, karınımın sertleşmesi, vajinanın ağrıması sancıması var. Haftaya kontrolüm var korktum açıkcası bende erken doğum filan olur diye Bu haftalarda normal mi acaba🤔
Efsane01 Cemrece 31+0 olduk bizde dün gün içinde adet sancısı gibi sancı oldu 5-6 defa ben de tedirgin olmuştum açıkcası şimdi herkes yazınca biraz olsun rahatladım
Cemrece Madi Kac haftaliksiniz ? Benim de hic boyle olmamisti su an yasadim ilk kez. Gecti ama uzun surmedi
Mavi-7 Madi sadece karnın kasılması olmuyormuş sanırım .Benim sürekli sertleşiyor çünkü bel ve kasıklara da vurması lazımmış 🤷🏻♀️
Madi Cemrece 30+2 hafta benim karnım arada bir sertleşiyordu ama günde 1-2 kere ama bügün bitmedi 😭korkmaya başladım
Madi Mutiess inşallah öyledir uzandığımda geçiyor ayağa kalktım mı başlıyor .Fazla sürmüyor 5 saniye ,ama bir dk sonra tekrar başlıyor 😭Hastaneye gitsem alttan bakarlar ondan korkuyorum
Mutiess Madi 28 haftadan bebeğim baş aşağı duruyor. Çatım ağrıyor yürüyemiyorum 5 dakika ayakta durayım sancı yapıyor zonklama oluyor çok zorlanıyorum 🤦🏻♀️
Cemrece N_A_Z_L_I_M Yaa ben de korktum istee.. Bilemedim de benimde 32.hafta kontrolum insallah normaldir
Cemrece Efsane01 Ben de ilk kez oldu korktum.. Aynen bi kac kez tekrarladi simdi gecti bakalim. Kizim da icerde kipir kipir insallah normaldir hersey
Efsane01 Cemrece inşallah🙏Bende de yok iki gündür ara ara olması normal sanırım netten araştırdım biraz 1 saat içinde 5-6 defa olması normal değilmiş
Fridasrose Cemrece ben yaşadım koşarak hastaneye gittim ebe bebegim canı sıkılmış dedi😂 32. Haftamdan sonra ara ara ağrılarım sancılarım oldu ama dikkate almadim ama sen yinede bi görün
Cemrece Fridasrose Su an kac haftaliksiniz peki ? Eger tekrarlaraa gidicem ama dunden beri olmadi sukur ☺
Fridasrose Cemrece suan 36. Haftadayim yine oluyor ara sıra ama surekli tekrarlamadigi surece gitmem. 32. Haftamdayken 3 kere siddetli olmuştu ilk olunca korkmustum tabi