Happy121 Kızlar bu ay ne durumda olacağız bu posta toplanalım mı ? Benim bat ayın 20sinde test yapmamak için zor tutuyorum kendimi😂 yapsamda çıkmaz zaten suanda 🌸🐥
SumeyyeBaltaci Happy121 benimde 20 nisan canım bende de ufak ufak belirtiler var ama umutlanmakta istemiyorum 🤷♀️
gamzelianne1 Happy121 kuzum kana gectiyse kan testinde gorunur. Cunku gebelik hormonu betahcg dollenmeden 10 gun sonra vucutta yukselmeye basliyor. Haliyle varsa gorunur yani 😌 ama biraz daha bekle bence 😌
Happy121 gamzelianne1 beklicem kuzum Ya. Her ay adetime 10 gün kala test yapmaya başlıyorum heyecandan 😂 bu ay zaten annemdeyim istemseler yapamıyorum suanda 😂
SumeyyeBaltaci Happy121 benimde kasımlarımda 2 gündür inanılmaz ağrı oluyor canım belime vuruyor hatta fazla iş yapamıyorum ayriyetten goguslerimde çok fazla şişti ve ufak ufak acımaya basladi birde 3 4 gündür afedersin beyaz akintim var bu belirtileri en son hamileyken yaşamıştım inşallah hamileyizdir canım 🤲🙏
Happy121 SumeyyeBaltaci kuzum benimde ilk gebeliğim bu sekildeydi malesef düşükle sonuçlandı 🙁 dilerim hamilesidir ve saglıklı bir şekilde nasip eder rabbim 🙏🙏
gamzelianne1 SumeyyeBaltaci benim goguslerim adetime 20 gun kala sismisti. Ben adetimden hemen sonra gebe kalmisim. 20 gun boyunca cektim o gogus agrisini 😌
Bfduam SumeyyeBaltaci beyaz akıntı 2, 3 gündür var demişsin, her gün yoğun bi şekilde mi geliyor? Benim dün geldi bugün gelmedi daha. Yumurtlamadan beri erken başladı adet belirtileri, sende nasıldı süreç?
SumeyyeBaltaci Happy121 benimde ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı canım bebeğimin 9+4 haftalıkken kalbi durdu maalesef 😔
Happy121 SumeyyeBaltaci çok üzüldüm kuzum Ya. Benimki 4. Haftada düştü doktora gittiğimde 2.5 haftalıktı. Kese çok yeni demişti. Nasip olmadı.. umarım saglıklı bir gebelik geçiririz birdahakine 🙏🙏
Happy121 gamzelianne1 benimde suanda hafif şişkinlik var ama acı falan yok böyle büyümüş gibi hissediyorum kuzum. Diğer gebeligimdekş belirtim yok. Annem hepsi aynı olmaz diyor ama 😂
gamzelianne1 SumeyyeBaltaci insallah kuzum rabbim aratmasin 🤲🏻 zor evlat sahibi olmak😌 benimde ilk gebeligim dusuk oldu ama kurtaj olmadim. 3 ayin sonunda hemen gebe kaldim. İnsallah bu posttaki herkes yeni hamile adaylarisinizdir 🤲🏻😌
gamzelianne1 Happy121 her gebelik farkli kuzum benim ilk gebeligimde yerlesme lekesi gelmisti ama bu gebeligimde hic leke olmadi 😌
SumeyyeBaltaci gamzelianne1 canım ben 2018 ekimde evlendim 4ay sonra falan korunmayı bıraktık tam 1 buçuk sene uğraştık bebek sahibi olamadık 2. Evlilik yildonumumuzden 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ama kalbi durdu işte maalesef gerçekten çok zor bir annenin bebeğini kaybetmesi rabbim dilerim düşmanıma yasatmasin bunu 🤲 bu mübarek ayın hatrına bizlere inşallah nasip etmiştir bu ay benimde 3 ay oldu kurtaj olali 4. Ayimdayim