eylmylk Ablam da kullanmıştı ben de kullanıyorum şu an 37deyim sıfır çatlak.belki genetik bilemiyorum ama hindistan cevizi yağı ve bebek yağını gün içinde kuruduğunu hissettikçe sürdüm göbeğime
MinikKalbimmmm Yaseminasya ben bi oil kullanıyorum birde bübchen mama çatlak losyonu var onuda kullanıyorum
Ebruytgn Lierac çok iyi 1 taneyi bitirdim . Çok pahali olduğu için arayışa girdim. O arada kaşınmaya başladı göbeğim fln. Kaşınma çatlağın habercisi zaten. Tatlı badem yağı kullanıyorum 3 gündür kasintimi aldı . Umarım catlamam .
birtriptanesi Yaseminasya Ben ilk günden beri kullanıyorum şu an 22 haftalık hamileyim karnımda çatlak olmadı ama göğsümde ve bacaklarımda oldu. Ama ben oralara sürmüyordum çatlamaz diye düşünerek 😅 Ben sadece bebe yağı değil aynı sefa balsamı da kullanıyorum. Vazelin gibi yoğun bir yapısı var ama çok nemlendiriyor inşallah karnım çatlamayacak bu sayede.
Ebruytgn Bebe yağını duşta kullanıyorum. Duşun sonunda sürüyorum biraz su tutuyorum vücuduma nemli kalıyor. Kurulaniyorum. Tek başına olmuyo ama Bence oda ise yariyo .