Ervan Aiteh ben 2 aylığım ben egzersiz yapıyorum yormadan kndimi. Ve arada yürüyüş yapıyorum dışarda .
YNB Sadu44 bu videolari hazirlarken hamile degildim 😀 ama çevirirken farkind aolmadan ikinma harketlerini nefes egzersizlerini yapiyormusum. Simdi bu videolara bakarken hamileligin son haftalarini yaşıyorum yaptigim gebe okulu cevirileri bana neler katmis onu farkettim.😇
Bmom 1boy1girlmom_ ay perine masajıni nasıl yapıyorsunuz ya doktorum banada söyledi cesaret edemiyorum 😑
1boy1girlmom_ Bmom Kantoron yagi ile yapiyorum biraz zorlaniyorum karnimdan dolayi ama yapmaya calisiyorum yapabildiğim kadar . Yürüyüs yapabiliyorsan o bile yeter bence
YNB Bmom ayni durum bendede var. Bebek kg ve hafta oalrak onde doktor bu sekilde devam ederse nisan sonu sezeryanla aliriz dedi
Bmom YNB biz henüz sezeryan konuşmadık ama böyle giderse 36 dan sonra uyaririz dedi banada bişeyler söyledi yapmam için yürüyüş zaten yapıyorum ama henüz nst açılma olup olmadığına bakmadı bebek kanala yakın normal olur dedi hayırlısı artık hakkımızda
YNB Bmom benimde makat durustaydi gecen hafta akrin agrisiyla gittim bebek sert donus yapmis kanala yakin normal dogum yapariz sen muzkklerini ayarla dedi bir kac gun sonra tekrar gittiğimde 33 haftalikken kg olarsk onde bu sekilde devam ederse sezeryanla alabiliriz herseye hazirlikli ol dedi.
Bmom 1boy1girlmom_ yapıyorum yürüyüş, çömelme kalkma squat vs 5 vakit namazı normal kılıyorum hala hareket olsun diye yoksa bel ağrım var oturarak kiliyordum önceden inşallah faydasi olur ☺️
ZeynepveMehmet 1boy1girlmom_ biraz konu dışı olacak ama perine masajı sonrası gusül abdesti alıyor musunuz? Perine masajını her gün yapıp her gün gusül alma düşüncesi bile yoruyor beni 🙈☺️
Aiteh Bmom bende yapicam 35+5 şim 36 da basliycam yapmaya. Hepsinden. Allahin izniyle saglikla elimize Aliriz
1boy1girlmom_ Bmom insallah olur ama benim bebek daha 39 haftalik oldum bugün hala yerlesme olmadi cogu kiside olurmus bu haftalarda sanirim ama bende yok
Cigdemss Aiteh egzersiz dediğiniz tam olarak nedir? Özel bir şeyler mi? Ben 12. Haftadan beri düzenli yürüyüş ve 20. haftada beri spor yapıyorum evde . Haftada 3-4 gün oluyor. Eliptik bisiklete biniyorum, kardiyo ve kalça bacak ağırlıklı çalışıyorum.
Bmom tazeaane ben 20 li haftalardan sonra oturarak kiliyordum çok bel ağrım vardı hala var ama artık doğuma hazırlık olsun diye ayakta kılıyorum hatta bugün teravih bile kıldım biraz nefes nefese kaldım ama olsun 😂
tazeaane Bmom Allah kabul etsin son haftalarda bende ayakta kılmayı deneyeyim doğuma faydası olur belki
1boy1girlmom_ ZeynepveMehmet ya acikcasi dr ve ebeler zaten ılık bir dus sonrasi yapin diyor perine masajını etkili sonuc icin ama ben dus oncesi yapmaya calisiyorum ama bazen olmuyor yapip yatıyorum sonucta tedavi amacli oldugu icin bi sıkıntı olacağını sanmıyorum .