Mervenurayamac Ulkukaracam evet bende aynı sikayetten dolayi hatice hanimi biraktim cem bey daha cok bilgi veriyor detayli bakiyor ben mesela her ay gttigimde mutlu cikiyorum yani gayet iyi bir doktor insallh dogumlarimizdan da memnun kaliriz🙏🏻
Mervenurayamac Snmdkmn ama varmis diye duydum ben enson ama tam emin degilim yanlis bilgi almis olabilirim
Snmdkmn Mervenurayamac inşallah vardır ben yok diye duymuştum o yüzden endişe ettim varsa çok iyi olur
tugbaayilmazz Snmdkmn yoğun bakım yok malesef geçen ay bi tanıdığım bu yüzden başka hastaneye gitti doğuma
Cyln_kcblr Ben 20 haftalığım. Cem beye gidiyorum gerçekten insanı motive eden bir olumlu tarafı var. Herseyi açıklayıcı ve rahatlatıcı anlatıyor. Ve normal doğum yanlısı aksi bir durum olmadıkça tabi. Gözüm kapalı güveneceğim bir doktor.
Seydabadecakil Smeyyeugus ben geçen ay doğum yaptım kendisine taa Beylikdüzünden gittim 9 ay boyunca çok memnun kaldım herkesede gözüm kapalı tavsiye ediyorum hastane için bende ilk başlarda tereddüt etmiştim ama ebesinden hemşiresine odalarına herşeyiyle çok memnun kaldım
Smeyyeugus Seydabadecakil tek kişilik oda da mı kaldınız normal doğum mu sezeryan mı oldu ebe nasıl birisi insanı tersliyormuş
Seydabadecakil Smeyyeugus yoo hiçte terslemiyorlar hemde onlara neler yaptım suni sancıyla doğurdum 12 saat sancı çektim tüm ebeleri gördüm hepside gayet iyi ve sabırlıydı
Smeyyeugus Bi arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı çift kişilik oda olduğunu para verip tek oda istediklerini söylediler ondan sormak istedim