doga21 Esragnss 21 haftamdayım, pazartesi günü detaylıya gidicem seyhani beye, evet detaylısı var. Senin kaçıncı hafta ? ☺️
Esragnss doga21 ayyy senin daha büyükmüş bebişinnn ne güzel darısı başıma benim 10 haftalık daha ablası 🥰😂😂😂
Esragnss doga21 aşırı sevindim şuan detaylısı olmasına cinsiyetini filan ögrendinmi peki kaçıncı haftda belli etti kendini
doga21 Esragnss Benim o anlamda çok değişkenlik gosterdi, ilk gittiğimde 10 hafta içerisindeydim erkeğe benzetildi, 13 haftada kesin olmamakla kıza benzetildi. Yanlış hatırlamıyorsa 16 hafta içerisin de net olarak kız olduğunu öğrendik 🥰
Esragnss doga21 bende ayın sonunda ikili taramaya gidicem belki o zaman iyi kötü belirgin bili olur hayırlısıyla kucagımıza alalımda hastaneye yakın oturuyormusun bari gidip gelmek sorun oluyor mu senin için 🙋🏻♀️☺️
Birumuteses29 Gümüşhane’de doktor hastane işi gercekten sıkıntı keske bir özel hastane olsa bir arkadaşımda trabzona gidip geliyordu seyhaniyi pek sevmemişti
doga21 Birumuteses29 Keşke… 🤷🏻♀️ Doğumu nerde yapacagım konusun da benim de endişelerim var. Nasip ☺️
Esragnss doga21 ben ta kürtünde oturuyorum ya burasıda köy gibi yani küçücük zaten her yeri küçük ama hayırlıaı işte benim ailemle aramdaki mesafe çok uzak olduğu için bende burada kendi evimde rahat olurum diye mecburen burada yapıcam kısmet nasip inşallah güzel olur bizim için herşey 🤲🏻🌹
doga21 Esragnss Amin inşallah hakkınızda hayırlısı benim ailem de çook uzaklar da ☺️ Yaşadığınız yeri duydum ama bilmiyorum. Bende buranın yabancısıyım
Birumuteses29 Esragnss aslında kürtüne giresun yakın orayı değerlendirebilirsiniz hem olanakları daha çok
Esragnss Birumuteses29 aslında evet ama eşim asker olduğu için il dışına çıktığımızdan sürekli dilekçe yazmak zorunda kalıyor görelede bir hastaneye gittim orada doğum hane henüz açılmamış ada hastanesini hiç tavsiye etmediler kadın doğum hastanesi 3 saat eşim olmassa buralara gidemem sorun olur benim için en azından merkezdekine eşim olmadığında dolmuşla gidebilirim diye bana daha uygun geldi
Birumuteses29 Esragnss tabi zor tek gitmek giresunda ada değilde kent hastanesi hüseyin mıhcı var giderseniz yine bilginiz olsun çok iyidir
Esragnss Birumuteses29 gerçekten öyle insanin gözü arıyor hep 😣 ama napalım kaderimizde bu varmış sağlıklı olalımda bir şekilde kavuşuruz elbet
Fnurr Birumuteses29 evet ne yazikki memleketten uzak olmak cok zor benimde esim asker bizde bayburtta gorev yapiyoruz.hastane yonunden de yeterli bulmuyorum ama trabzonda cok uzak surekli gidip gelmek skinti olur