Deletedmom35 Tugceince bende sleppy aldım herkes onu tavsiye etti ☺️ Rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin 🙏🏻
Ciara93 Tugceince bez değil ama ıslak mendili güzel canım. Yenidoğana kullanmam gerçi ama normal de memnun kalmıştım
Hanif Tugceince calla Canım bende 29. Haftama kadar hep prizma düşündüm ama komşum sesi nasıl alıştırırsan öyle gider hiç gerek Yok beze o kadar para vermeye zaten ilk zamanlar çocuklar çok tuvaletini yaptığı için sürekli bez değişimi yapacaksın her bez değiştirdiğinde pişik önleyici krem kullan sleepy al dedi ne yalan söyleyeyim aklıma yattı bende sleepy alcam alt açma falan ayrı almıştım o yüzden direk 70 li 1 beden alcam 20 tl.
1234 Arkadaslar ıslak mendili hangi marka alırsanız alın yıkayarak kullanın hiç pişik olmuyor köpüğü arınmıs oluyor. Kızımda oyle yapmıstım. Oglumada inşallah oyle yapacagım
Elif4334 Hanif ıslak mendillerin yenidoğan olanlarından yıkamadan kullandım hiç pişik olmadı çok şükür yenidoğan olanlar zaten saf su pişik yapmıyo
Nurefsan Tugceince bizde yeğenime hep pirima kullandık. Ancak çok yakın bi arkadaşım sleepy’i çok övdü hem içindeki maddelerden ötürü insanın içine daha fazla siniyor. Ben kendi internet sitesinde yeni doğan toplu paketi aldım. Daha ekonomik oldu.
Kenanizm18 Bide pamuklar oluyor e bebekde felan. Yeni doganda onları su ile islatıp kullanmayı tavsiye ediyorlar
Ecrinimleyla Tugceince ben markette kasiyerlik yapıyordum ve bizde prima molfix evy baby komili gibi markalar vardı ama sleepy bez deli gibi satıyordu müşterilerimiz çok memnundu hem bezinden hem de ıslak mendilinden Allah nasip ederse bende sleepy kullancam
Nurrrr Tugceince cnm prima alma bence israil ürünü ve bir yerde okudum kimyasal madde kullanıp bebeklerin dogurganlık oranına zarae veriyormuş domestos gibi. Tamam kaliteli ama israil ztn bizim kökümüzü kurutmak istiyor bana mantıklı geldi. Ben sleepy aldm bebeklerime. Tavsiye olarak söylüyorum cnm
nzngk Tugceince bende dün çıkıp aldım premium care bez ve yine prima’nın yenidoğan için olan ıslak havlu mendilini aldım. Bana neyle başlarsan öyle devam edersin dediler. Ama herkez primadan yana genelde..