Tugceince Kızlar hastane çantamı hazırlıyorum yavaş yavaş . Bez ve ıslak mendil alacm hep primadan yanaydım yeğenlerim kullandığı için biliyorum çok memnunduk ama sleepy önerdiler kullanıp memnun kalan var mı yoksa prima mı alayım ?
Elif4334 Tugceince sleepy primaya bin basar bence 0 pişik 0 sıkıntı çokca tavsiye ediyorum prima hem israil malı ve verilen paraya da yazık bence
Nurem Tugceince canım benimde yengem sleepy kullandı ama sarkma olduğunu söyledi şimdi molfix kullanıyor yigenim 2 yaşına yeni girecek 😊 Molfix hem dokusu yumuşacık hemde sarkma olmadığını söyledi
beyzanur06 kullanmadm henüz ama uzun arastrmalarm sonucu sleepye karar verdim ve bebegime sleepy bezi ve ıslak mendili aldım canm
slmcn Tugceince 4 tane islak havlu 10 tane alt acma 40 1 aylik 40 da 2 aylik 30 tl bence o daha iyi ama sen bilirsin canim 🤗
Tugceince Nurem en küçük yeğenime primadannn önce molfix kullandık çocuk hep pişik oldu . Onu düşünmüyorum ☺️
Nurem Tugceince pişik olayı bebekten bebeğe değişen bir durum canım 😊 Mesela komşunun çocuğuna prizma vs herşey denediler hepsinde pişik oldu sadece bim markette satılan iyi geldi.
Knber Tugceince bence primaya o kadar para vermeye değmez slepyy de bütün beklentilerini karşılayacak emin ol 👌🏻
Tugceince Knber fiyat hakkında gerçekten fazla bilgim Yok araştırmadım ☺️ Sleepyden çok kişi memnun . Yarın alcm inş . Bide 0-3 ay kaç paket almam gerekir ki ? Ben toplu almayı düşünüyorum
Esa Sleepy primadan daha güzel mendilinide uni den daha iyi paket olarakta kullanışlı hatta merhaba bebek setini al bence canım çok hesaplı
Bilgesevgec Tugceince bende 35 haftalıgım sleepy yenıdoğan paketı aldım eğer memnun kalırsam devam edıcem ☺
Prensslerimm Tugceince ben kullandım canım ilk oğlum da ve bunda da kullanacağım tabi her cilt bir olmaz
Asenaumutkaan Tugceince Cnm ben ikinci oğluma da kullandım şimdi doğacak olana da aldım koydum ben çok memnunum
Aslihan26 Tugceince bende sleepy almayı düşuñüyorum hem adet fiyatı daha uyguna geliyor hemde herkez memnun ama stok yapmayı düşünmüyorum çünkü her bebek farklı pişik falan yaparsa elimde patlar. En azından denemiş olurum