en_guzel_emanetlerim Geçen gün baktığımda ayın 26sında da vardı randevu hacı cerit hocaya eğer burayı takip edersen ben kendim için aldığım da yazar haber veririm sanada
lavininannesii en_guzel_emanetlerim ay çok iyi olur ya 🥰 bu hafta artık eşim gidip sabahtan alsın ama bundan sonrasında haber verirsen çok sevinirim 🥰
en_guzel_emanetlerim Tabi canım haber veririm mutlaka 😘 ha eşininde sabah altıda gitmesi gerek sıra içinn inan altı buçuk yedide iğne atsan düşmez yere
lavininannesii en_guzel_emanetlerim en başından beri zaten ben hiç randevu alamadığım için hep erken gidip aldı biliyo onu😂 bende çarşamba gitmeyi düşünüyorum bakalım
en_guzel_emanetlerim lavininannesii aa denk gelirse saatimiz selamlaşırız o zaman 😊 şimdiden allah kolaylık versin
en_guzel_emanetlerim lavininannesii selam canım haber veririm demiştim bu ayın 29unda hacı cerit hocaya randevu açılmış tesadüfen gördüm bilgin olsun bugün ki muayenenden sonra istersen tekrar randevu alabilirsin ben çıkışta alıcam
Glsndgma mucizemmmmmmmm vallahi bnde şsşırdm muş görünce bende muş bulanık söğütlü köyündenim ama istanbulda oturuyorum
en_guzel_emanetlerim lavininannesii 😂 gözün aydın hadi bakalım bende geldim bekliyorum muayene saatini
lavininannesii en_guzel_emanetlerim ya canım çok memnun kaldım hacı cerit beyden iyi ki ona gitmişim bundan sonra hep o🥰 senin nasıl geçti var mı bi problem
en_guzel_emanetlerim lavininannesii çok sevindim canım sağolsun bugün kendisinin ilgi alakası sayesinde ufacık bi şüphesiyle nst çekildi ve sancılarım çıktı hastaneye yatışım yapıldı şuan yatıyorum
Meyramm Bende Muş’ta yaşıyorum Muşluyum. Sadece bir kere devlete Dr. Yasemine gittim ve asla memnun kalmadım başından beri de şifaya emine hanıma gidiyorum ilgisi alakası da iyi memnunum yani 😊
lavininannesii Meyramm merhabalar hoşgeldin🌸devlet hastanesi yoğunluktan dolayı gerçekten ilgisiz kalıyo ama doktordan doktora da fark var tabi. Eğer istersen hacı cerit hocayı deneyebilirsin çünkü gerçekten ilgili bi doktor
en_guzel_emanetlerim lavininannesii 31 hafta 6 gün oldu bugün daha çok erken dünden beri kontrol altındayım nst ultrason iğne ilaç