Berfininannesi lavininannesii Bende bi kere özgeye gittim ilgi yoktu sonra kevser polatere gittim o da aynı 😑
Kubra5734 Berfininannesi ben vartoya geldim bu sene gorevden oturu cnm ozelde emine hanim devllette hacı cerit karacay gidiyorm ama dogumum devlette yapicam
Kubra5734 en_guzel_emanetlerim bendr seraba hamileligimin basinda gitmistim. Ve gidis o gidis birdaha asla gitmedim ne soru sorabiliyosun ne brsy yapabiliyodun okuz gni birseydi
lavininannesii Kubra5734 bi ben memnunum heralde serap hocadan dicem de ben o hastanenin eski çalışanıyım ve tüm hastaları çok memnundu ondan bilemedim size nasıl bi tavrı olmuşsa demek ki sevememişsiniz
Htcarslan Kubra5734 öküz gibi bir tabir nedir ya çok ayıp beğenmeyebilirsiniz ama böyle bi tabir hiç hoş degil
en_guzel_emanetlerim lavininannesii evet mhrsden alıyorum ama her seferinde sekreteriyle konuşuyorum mutlaka tarihlerini öğrenip ona göre takip ediyorum mutlaka kapalı çok cici bi bayan sekreteri sorarsanız yardımcı oluyor başı kalabalık olmadığında
en_guzel_emanetlerim Berfininannesi öncesini önceki doktorları bilmiyorum bende ankaradan gelin geldim muşa ve gittiğimde asla memnun kalmadım devlette de hacı cerit hocadan çok çok memnun kaldım hâlâ devam
en_guzel_emanetlerim lavininannesii belki ters kalabalık bi anına denk gelmiştir diye hak vermeyi inan isterdim ama sonuçta insan hayatı ve bi can söz konusu sadece beta değerine bakıp sen gebe değilsin demesi asla doğru değildi ultrasonla baksa yine insani düşünüp hak verebilirdim ultrasonla bakmadan etmeden kendisine inanıp bi anlık kararla kabul etseydim şimdi 32. Haftasında olan bebeğim benimle olmayacaktı belkide
lavininannesii en_guzel_emanetlerim yok senin anlattığın olayda hak veriyorum kesinlikle sana dediğin gibi can bu sonuçta emin olmadan böyle bişey söylemesi yanlış. Bende bu haftaiçi gidicem hacı cerit beye. Bu arada cinsiyet söylüyo mu sana söyledi mi
Kubra5734 Berfininannesi evet cnm memnunum ben su an 34 haftalik hamileyim hamileligimn basndan beri hem seraba hemde devlete gidiyorm haci hocayla 3 aydir calisiyoruz cok memnunm dogumumuda o yuzden orada yapicam
en_guzel_emanetlerim Çok sakalasarak söyledi hemde 😊 sağolsun hep moral verdi kendisi 16.haftamda kesin görüyorum eminim söyliycem bak dedi kızım olacağını müjdeledi bende çarşamba günü gidiyorum kontrolüm var tekrardan 🥰
lavininannesii en_guzel_emanetlerim bana da serap hoca 2-3 hafta önce kız dedi ama emin olmak için bi doktora daha sormak istiyorum🥰 çarşamba için mhrsden mi aldın ben neden bulamıyorum yaa🙄
Busbus58 Berfininannesi Muş Karaağaçlı köyü ilk atandığım yerdi 🥰 Öğretmenliği orda hissetmiştim ben orda anlamıştım kıymetini. Çünkü öğrencilerim aşırı sevgi dolulardı içlerinde hiç kötülük yoktu . İnsanları esnaflarıda öyleydi🥰
en_guzel_emanetlerim Geçen gün baktığımda ayın 26sında da vardı randevu hacı cerit hocaya eğer burayı takip edersen ben kendim için aldığım da yazar haber veririm sanada
lavininannesii en_guzel_emanetlerim ay çok iyi olur ya 🥰 bu hafta artık eşim gidip sabahtan alsın ama bundan sonrasında haber verirsen çok sevinirim 🥰
en_guzel_emanetlerim Tabi canım haber veririm mutlaka 😘 ha eşininde sabah altıda gitmesi gerek sıra içinn inan altı buçuk yedide iğne atsan düşmez yere
lavininannesii en_guzel_emanetlerim en başından beri zaten ben hiç randevu alamadığım için hep erken gidip aldı biliyo onu😂 bende çarşamba gitmeyi düşünüyorum bakalım