Alizel sizi çok iyi anlıyorum belki yardımcı olur diye bi hikaye anlatmak istedim ben hemşireyim yenidoğan yoğunbakımdayken 26 haftalık bir erken Doğum oldu 720 gr doğdu Bebek herşey zaten çok zorken bebekte bir de kalp sorunu tespit edildi sonra başka bir ildeki arasıtırma hastanesine sevk edilecekti ailesinin görmesi yasaktı ayrı bir bölümde tutuyorduk bebeği zaten ama durumu çok kritik olduğu İçin açık kalp ameliyatına alınması gerekiyordu ve bunu kaldırması imkansız gibiydi zaten hiçbir vücut aktivitesini kendisi gerçekleştiremiyordu annesi babası çağırıldı görebilsin diye sonrasında sevk edildi 6 saat yolculuk ambulansta … ilk kez teni güneşe değdi sevk esnasında . Sonra ne oldu biliyor musunuz ? 4.5 saat kalp ameliyatında kaldı ve yaşadı , yaşadı … şimdi kocaman bir çocuk.. rabbim ona nefes bahşettiyse onu elinden kimse alamaz .. ama diyelim mucizemiz gerçekleşmedi her iki yolda da siz onun annesisiniz.. ve bugün şuan o sizin bedeninizde .. neden bugünü daha güzel geçirmek dururken onu dA üzelim? Üzülünce değişecek olsaydı benim kızım yaşardı.. ağlarken artık göz yaşı kanallarım sanki asit dökülmüş gibi yanıyordu İnan’ın. Ama şimdi diyorum ki keşke karnımda olduğu o anlara dönebilsem sarılabilsem bir kez daha bir tekmesini hissedebilsem ? Doğduğunda ağlayan o naif sesini duymuş olmam , gözlerinin içine bakmış olabilmek, sadece sağ eline bir kere dokunabildim. Ama hepsi harikaydı ben bu acının da üzerinde bir mutluluk bu kadarını bile yaşayamamış anneleri düşünün .. bir de Doğum yapacağınız hastaneyi iyi araştırın gerekirse başka bir ile gidin ama asla bebeği sevk ettirmeyin hemen müdehale edecek bir ekip olsun mutlaka inşallah sağlıkla kucaklarsınız evladınızı ben iyi şeyler olacak gibi hissediyorum inanın😊