Papatyamsi Kızlar bu sabah doğum yaptım çok şükür sezeryanla ilgili veya doğumla ilgili merak ettiklerinizi yanıtlayabilirim 😍
edanuur Papatyamsi Hemen soruyorum Canm sonda takılırken acı çok oluyor mu Hemen toparlanabildin mi Emzirirken bahsettikleri gibi süt hemen gelmiyormuş sende nasıl oldu
Damlahtp Papatyamsi merhaba allah sağlıcaklı ömür bersin💙 hemen sütünüz geldimi birde ayağa kalkma uzun srüdümü sezeryanda
Papatyamsi edanuur emin ol sondayı hissetmiyorsun bile sinek ısırığı diyim sana, çok şükür sütum cok az geldi ama emdikçe geliyor suan hala hastanedeyim cok fazla toparlanamadim dikis yerlerim yaniyor sadece
Bybi_geliyor0203 edanuur iki defa sezaryan yaptım şimdi üçü geliyor en çok suntadan korkuyorum yakıyor insanın canını ama bebeğini alınca kucağına tatlı bir acı oluyor 🤗🤗
Papatyamsi _merveksk ewet kuzum emzirebildim çok şükür 1 gün kalınıyor hastanede yarin taburcuyumm insallah
BurcuLice Papatyamsi genel anestezimi spinal mi oldunuz nasıl ayaklandınız benimde sezaryen olma ihtimalim varda
Papatyamsi BurcuLice spinal oldum hicbir aci hissetmiyorsun doğum anında doktorum bebegimi 2 dk icinde bana gösterdi sonradan dikişlerime basladi
Gokceeeee-_ Papatyamsi Allah’ım hayırlı ömürler nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah canım Allahım darısı bizim başımıza ben sezeryan doğumdan korkuyorum sence korkulduğu kadar var mı
Papatyamsi Gokceeeee-_ emin ol hersey bir andq olup bitiyor sadece uyusukluk gittikten sonra dikiş yerleri yaniyor okadar icini ferah tut
Papatyamsi denizanasi1 sonda vajina girişine takılıyor uzun hortum basında torba gibi birsey var emin ol hiçbirşey hissetmiyorsun