[silindi] F-H bence cinsiyetle alakası yok. 23+3 üm. Kız bebek bekliyorum. Hiç hamilelik belirtim olmadı. Göbeğim çıkana kadar hamile olduğumu eşim bile unutuyordu 🤣
Aysunduruu F-H benim hiç olmadı dogurana kadar canim herkes de olacak diye birsey yok benim 3 cü hiç birinde yaşamadım görenlerde bana hamile demez 🤣ama 2 tane oğlum var 3 de yolda şuan 31 haftaligiz 😊
Syma-ma F-H en sağlıklısı o zaten ben de ilk 7. Haftada gittim doktora ikinci defa 3 ay doldu öyle gittim 😊 insan hissetmediği için tedirgin oluyor var mı yok mu iyi mi diye 😃
Zemheriiiiiiii F-H varyaaaa şükret tek derdin bu olsun ne güzel müs gibi geçir diğer türlüsü çok kötü inşallah yaşamazsında canım🥰
F-H Zemheriiiiiiii teşşekür ederim canım amin inşallah insan ister istemez merak ediyor birde kimseye söylemiyoruz 3 ay olana kadar içim içimi yiyor🥰
bus91 F-H maşallah Ben 3 ay dolana kadar. 5 kişi falan bılıyordu hemen de karar mı vermişler rahat olduğuna ☺️
Mommommomm F-H bence şükret bu cok guzel bisey benimde oyleydi 9 ay boyunca tiksinti bulanti aserme olmadi rahat bi hamilelik gecirmistim
cileklidondurma F-H Walla Allah’a şükür bende öyleyim doğurdum doğuracağım ama çok iyi geçti göbeğim olmasa hamile zannetmem bende kendimi eşim bile öyle diyor unutuyorum bazen hamile olduğunu diye Allah herkese kolay hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah 🙏🏼
Aysun1983 F-H bünye meselesi cnm bu kız erkek diye ayırt ermemek lazım kızım da da şimdi oğlumda da hiç bulantı aşerme ne bilmiyorum
F-H Aysun1983 tabiki önemli olan sağlık kız erkek hiç sorun değil eli ayağı düzgün olsun sadece kulaktan geleni paylaşmak istemiştim yanlış anlaşılmasın kız erkek ne olursa olsun başım gözüm üstüne🥰🙏🏼
Nimet16 F-H allaha dua et bende arkadaşım tam 6 da başladı 7.1 im allahımmmm ne su içiyorum ne yemek yiyorum bunun erkek kızla alakası yok hamilelik cinsiyetle alakalı değil annem 3 çocugunu hastanelik komalık kusarak geçirmiş al işte aynısı ben😅 allahımmm ne olur geçsin şu günler yat kalk ye allaha dua et kusmak iyi bişe değil
Goxun F-H çok çok normal ben 5 buçuk aylık hamileyim daha hamile olduğumu 2 gün önce hissettim ufacık bi tekme atışıyla:) ne midem bulandı ne göbeğim çıktı ne de başka sıkıntım oldu.Hiç telaş yapmayın hissedicek daha çok gününüz var ☺️🧚♀️🧚♀️
Goxun F-H erkek olucak diye bişey yok benimki kız ama çok rahat geçiriyorum bence biraz psikolojik bu olaylar enerjisi yüksek birisisiniz bence ,ondan ☺️Umarım öylede devam eder 🙏
Burcu4135 F-H bendr sizin gibi diyordum demez olaydım 7. Hafta da gebelik reflüsü basladı 15+5iz hala cekiyorum. İnsallah bu sıkıntılar olmaz sizde, bunları yasamayan cok hamile arkadas var. Ama cokda özenmeyin berbat birsey :)
Funda2735 F-H canım okurken bayağı şaşkınlık geçirdim herkeste aynı değil bende 8 haftadan sonra başladı ayrıca cinsiyet için daha şu an kese görünür cinsiyet falan ne bilim acele etme mide bulantısı için 😂😍
F-H Funda2735 tabiki herkeste aynı değil ilk olduğu için paylaşmak istedim merak ettiğim için yurt dışında yaşadığım içinde burda 3 aya kadar kontrol kese felan görmek yok sadece özelde var ve onun içinde Altan bakılıyormuş keseye daha tam hazır olmadığım için beklerim diye düşünüyorum 🙏🏼🥰
gunesveguney F-H ben 10 haftalık olcam nerdeyse bende bu durumdayım maşallah hiçbir şey yok istemsiz tedirgin oluyorum bende acaba gelişmiyor mu da olmuyor diye 🥲
en_guzel_emanetlerim F-H yok canim hurafe o ben asla bulantı kusma ağrı sancı nedir bilmedim 32 haftalığım şimdide ve kızım olacak 😅
Hatice_ee F-H bende de oyleydi 15 haftalik oldu bebegim anca hissediyorum hanilr oldugumu gobus cikmaya basladigi icin bel agrisi o kadar
mombursamom F-H dha cok minik oyle hissetmemen normal. 7 den sonra basliyor 🙄 mide bulantisi ve kusma yuzunde 18 e kadar cektm. Tamamen btmedi de ara ara devam etti. Halszlik zten inanilmaz koltuktan kalkamiyordum 😄 her anin tadini cikar. Her haftasi ayri farkli seylerle karsilasiyor insan. 🤗 mukemmel bisey hersye ragmen.