Pembe_li Ortmenanne16 açılmanız varmıydı hiç suni sancı ile zor oldumu doğum açılmanız oldumu hemen benimde yok açılmam 40 hafta olucam suni deneriz dedi doktor
Semashbl Crazymom5 lütfen öyle düşünme anne karnındaki her bir gün bebek için ne kadar kıymetli bilsen ne güzel herşey musaitmiş bırak bebişin ne zaman isterse o zaman gelsin en doğal şekilde inşallah 🤲
Crazymom5 Semashbl Evet haklısın canım ama hamileliğimin başından beri çok ağrılarım var son haftalarda artık dayanılacak gibi değil o yüzden doğurmak istiyorum bakalım hayırlısı artık haftaya doktorum ne diyecek
Pembe_li Ortmenanne16 epiduralde ıkınmada sorun yasadınızmı acaba bende o şekilde olurum diyorum yarın açılmama bakılacak
Ortmenanne16 Pembe_li Hayır zaten öyle bir his geliyor ki o an ikinmamak imkansız baskı oluyor makatta zaten epidurali ayarliyolar sona doğru etkisi azalıyor 5. İkinmada oğlum doğdu benim
Pembe_li Ortmenanne16 kötüleyen çok fazla war vakumla çekildi çocuk falan yazan korktum bende suni sancıya dayanmam diye bende epidural istedim insallah suni sancı alırsam açılmam olur baride sezeryana dönmek zorunda kalmam