Sidal Crazymom5 yalnız değilmişim çok mutluyum şuan 😂 36 haftalık şuan ve 10 gün önce 3400 dü kilosu ben diyet yapıyorum fakat bebeğim alıyor. Toplam 7 kilo aldım şuana kadar. Doktorum bana çatı muanesi yapmadı dohum sancısı geldiğinde yapıyomuş. Ama bebeğin doğum pozisyonunda şuan
Nesli0178 Crazymom5 benimde bugün kontrolüm vardı 37+2 de yiz 3.500 olmuş kilosu nasıl normal doğuracaksın diye doktor biraz gözümü korkuttu 😩😩ilk hamileliğimde biraz zor geçmişti doğumum bunda kolay olur diye düşünürken doktor öyle söyleyince biraz üzüldüm ☹️ Bakalım hayırlısı
Sadu44 Crazymom5 inanın bende bilmiyorum bunu bulunduğum yerdeki dr gitti bende araştırmada yapmak zorunda kaldım catı muayenesi yapan olmadı doğumda asistanların doğurtacağını öğrendim acemi bir asistana düştüm falan detaya girmiyim korkutmayayım kimseyi ama hiç güzel bir doğum değildi ne yazıkki yırtık dikiş ne ararsanız vardı
Crazymom5 Sadu44 Bütün felaketler gelmiş resmen başınıza ne diyim bu kolay olsun bir avazda kurtulun inşallah 🙏
Ey_ser Ay yarın kontrolüm var 36+6 olcam yarın acaba bebeğim kaç kilo benim doktorum adam akıllı söylemiyor ki ya bir kilo iki kilo falan diyo gramını mıramını hiç söylemiyor tahmin yürütüyor sadece hiç içime sinmiyor devlet işte napıcan 😏
dilarayza Crazymom5 ben de 37.haftamdayım öatı muayenesi oldum çatım dalmış 38+5 te zorunlu sezaryen olacam
Sidal Crazymom5 sorma ya benim de öylee İnş son haftalar az alır bizi zor durumda bırakmazlar 4 kilo olursa eğer kendim sezeryan istemeyi düşünüyorum ama olmazsa inşallah normal olur tabi
Ortmenanne16 Crazymom5 durumum sizinle aynıydı daha fazla kilo almadan suni sancı ile 39. Haftamda doğum yaptım benimde çatım çok musaitti normal doğum için direttim o sebeple
Pembe_li Ortmenanne16 açılmanız varmıydı hiç suni sancı ile zor oldumu doğum açılmanız oldumu hemen benimde yok açılmam 40 hafta olucam suni deneriz dedi doktor
Crazymom5 Ey_ser Çok ilginç.. bir kere olsun imkanın varsa özele gitmeni tavsiye ederim hem için rahat eder canım
Mervuras26 Crazymom5 inşallah normal doğum olur hiç korkmayın annem beni 4800 gr gibi bir kiloyla normal doğurmuş ☺️