Gmzee25 evet hevesini kırıyorlar ama ben o doktor a alıştım Kibristayim ve sadece devlet olarak askeri hastaneye gidebiliyorum özele randevu alınca en erken randevuyu 1 yada 2 ay sonraya veriyorlar ama özelde ki doktor her bir hasta için en az 40dk sini ayırıyor gideceğim hastanede daha önce bir düşük yaptım 5.haftalık ken 4d ultrasondan bakıp göstermişlerdi normalde o kadar erken vakitte 4d ye sokmiyorlarmis ayrintili gorup bebegi bulmalari icin baya uğraştilar kanamam var diye gitmistik eşime de bana da tüm herşeyi detaylı anlatti çok güzel bir doktordu ne yazik ki 6+5 ken kaybettik beğenimizi 😔 ben profesöre gitmek istedim bu sefer o yüzden hiç bilmiyorum nasıl bir yaklaşımı olucak adanın en iyi doktor u diyorlar ama ilgi ve iletişimde çok önemli umarım yıldızlarımız barışık olur 🤷♀️ ablam türkiye de 9 eylül hastanesinde doğum yapmıştı devlette ve çok güzel bir doğumdu dedi 1.yiğenimi özelde doğurmuştu 2.devlette. Müzik açmışlar doktorlar sohbet ede ede güle kahkaha doğumu gerçekleştirmişler bazen keşke türkiye de olsam da devlete gitsem diyorum bazı doktorların gerçekten devlette yada özelde çalışıyor olması hiç bişey değiştirmiyor kesinlikle işini sevmesi ve karşı tarafa bilgi aktarabilmesi motive edebilmesiyle alakalı bu iş.