ElnazN-ova kizlar 41+ 1hamileyim ama bebek gelmiyo bence,hic bir kasilmam,agrim yada bi isare yok,korkmaya basladim 😞
hande123 ElnazN-ova drun ne diyor ? Sonra sana da bebeğede sıkıntı olmasın bildiğim kadarıyla artık bebeği almaları lazım
deletedmom351 ElnazN-ova Kız bebek ziyan olur ne? 41. Haftan git tabii doktora ben 40.haftamda doğurdum o da doktor artık alalım dedi normal doğum için suni sancı verdiler ama açılmam yoktu sezaryen oldum sen git doktorun da onaylarsa suni sancıyla normal doğum başlatırlar.
parasetamoll ElnazN-ova ben 42 haftaya yakın bi süreçte doğmuşum mekonyum olmuş (bebeğin anne karnında dışkısını yemesi) ve strese giriyor bebek zaten herkes doktor olmuş anlamıyorum büyükleri hele hiç yalandan sancım var de git :)
aycay1 ElnazN-ova doktora gorunmelisin mekonyumu yutmasi akciger problemlerine neden olabilir suni sanci verirler olmazsa sezeryana alirlar
ElnazN-ova hande123 kaynanam diyo zamani deyil bebeyin o yuzden gelmiyo kasilman olanda git diyo,zaten onunla beraber oldugum icinde kendi basima gidemiyorum,yok diyo kasilman olmali yoxsa bebeyini sezeryanla alicaklar ne biliyim yaaa (
Bitanesi ElnazN-ova yok öyle bişey gerek duyarsa sezeryan olur normal dogurabiliyosan suni sancıyla falan zaten doğurursun çocuk içinde mi kalıcak zararlı olabilir fazla kalmak
hande123 ElnazN-ova bebek belli bi zamandan sonra kakasını yapıyor ya o da hem bebek hemde senin için tehlike bence git dr a ikna et kaynanı
ElnazN-ova DemetCeylan evet oyle yapiyolar kaynanamda diyo bebeye ziyan olur oyle kendisi gelmeli🤷🏻♀️
DemetCeylan ElnazN-ova kaynanan ziyan etmesin çocuğu. Çok tehlikeli kakasını yerse bebeğe zarar vermiş olursunuz
MTKutay ElnazN-ova öncelikle kaynananin söylediklerini unut canım ve doktora git kontrolünü yapsın erkek bebek biraz gec doğabilir ama kontrol olmadan bilinemez eğer gerekiyorsa sezeryan olmak kotu bişey değil senin ve bebeğinin sagligi söz konusu sonuçta
oglusunakavusmayibekleyenanne kaynana ne bakıyorsun doktoruna sorsana allah korusun kakasini yerse bebek daha mi iyi herkes sancısı gelince gitmek ister ama zamanın gelmiş biran önce aksatma doktorunla konus
didemm Bence doktora gitmelisin doktor ne diyosa onu yap Allah korusun pisligini yeme ihtimali var boyle durumlarda ☹️ benim bi arkadasim inat etti ve bebegi pisligini yedi gunlerce yogum bakimda kadi simdi iyi allaha sukur koca bebe oldu ama o zamanlar zor oluyo
seymen Kadına bak ya:) Benim doktorum en fazla 40+4’e kadar beklerim dedi. Kakasını yeme ihtimali çok oluyormuş o günlerde. Bence kaynanana söyle böyle.
Deletedmom35 ElnazN-ova kaynanan doktor mu canım çocuk önemli burda Allah korusun kötü bişi olmadan git snr pişman olma
Busrasahin7714 ElnazN-ova benim bebegimde 41 haftik dogmustu dokturum 42 ye kadar bekleme suresi vermisti ve 41. Haftanin icinde kendiliginden geldi normal dogumla cok sukur insallah seninkide oyle olur
burcutet Doktorun kontrol ettiyse beklemende bir sıkıntı yok dediyse 42. hafta normal bir hafta ama doktorun dinlemelisin. Yakın zamanda gitmediysen bir şekilde kayınvalideni ikna edip en kısa sürede gitmelisin.
Mum56 Bence acil doktora git kaynananı beklersen zora gırersin sonuçta oda senın ıyılıgını ıster anlıyorum ama zamanın gelmıs bekleme
Gxxxe ElnazN-ova benim oglumda 41 haftada dogdu ama kordon boynunda olduğu icin gelemedi ne sancı ne baska bisey oldu mecburi sezeryane alindim.. Bence biran once gitmelisin
Elcnerdgn Canım doktora git böyle olmaz cünkü biliyorsun ki bebek büyük WC’sini yapıp yer falan allah korusun
Busrasahin7714 ElnazN-ova yok hayir hic bir sorun olmadi cok sukur kaka falanda yapmamisti cok saglikli bir bebek olarak dogdu