umudumvar2 EsrSvm İnşallah kuzum ben de çok heyecanlıyım inşallah bu defa hayırlısıyla sağlıklı gebelik yaşarım 🤲🤲🤲20 Nisan a bekle bakalım kuzum yerleşmede k.rengi dyorlar ama dün yaptıysan çıkması lazımdı acaba geç döllenme mi oldu kuzum her ihtimale karşı sen kendini üzme hazır ol iki ihtimale çok fazla ümit baglarsan sonu hayal kırıklıgı oluyor
EsrSvm umudumvar2 Kesinlikle kuzum.Dün de test yaptım ya negatif olduğuna eminim canım.Rabbimin takdiri ❤️ Dediğin gibi 1 hafta kadar daha bekliyip baktık olmadı doktora gidicem 🥰 İnşaallah sende çok güzel haberler vericeksin bu ay bizlere ❤️
EsrSvm birgaripyolcu Hadi inşaallah tedavin hayırlı olur vesile olur da güzel haberlerini alırız canım ❤️☺️
bigunanneolucak EsrSvm kuzum ben kullanırken başladı zaten lekelenme. Sonra bende yerleşme sandim htta doktorumu aradım duphaston lekelenme yapar dedi devam et dedi ettim sonra söküldü zaten 5.günde 🤗
bigunanneolucak EsrSvm inşallah sende üzülme adet olunca hemen tekrar başla tedaviye 🤗 bi gün bizimde olcak inşallah inanıyorum 🙏🏻
umudumvar2 EsrSvm yok kuzum kahverengi en başta pembeydi adet günü gelmeden önce ordan adet olacağımı anladım sonra sökülmedi leke leke k.rengi afedersin peçeteye silince kahve ve beyaz akıntı karışık şekildeydi ve hani adet olmadan önce gelir ya öyle geldi
umudumvar2 EsrSvm ilk başta gelen pembe kırmızı gibiydi çok azdı hatta size adet oldum dedim sonra sökülmedi dedim bekledim bayagı
Mouradi EsrSvm Canım duphaston öyle yapmaz bence geckime yani, adetin gelmemiş diye anladım, öyle kahverengi gelirdise mutlaka aynı ya sabahsı gün olurdun bence, İnşaAllah bu adetle alakalı değildir yaa 😍
Mouradi EsrSvm Yaptım canım, çokk silik bir şey var İnşaAllah iğnenin etkisinden olmaz, iğnenin 12ci günü bugün 2 gün sonra yeniden yapıcam İnşaAllah 🥰 sen nasılsın canım 🥰 sende durumlar nasıl ?
EsrSvm Mouradi Kuzum bende iğnenin etkisi bitmişti ☺️ İnşaallah gebeliktir canım benimmm ❤️🤲🏻🥰 Ben bugün adet oldum kuzum.9 da doktorumu arayıp randevu alcam bakalım.İnşaallah senin güzel haberlerini bekliyorum ❤️☺️