EsrSvm umudumvar2 Doktor sadece e nabıza yükledim oradan bakarsın dedi 🤦🏻♀️ Ay çok değişik bir adam 🤦🏻♀️😂 Kendi doktoruma sorucam kuzum.Vitamin kullandım ya ondan yükselmiş olabilir.Açlık kan şekerini ihmal etmiycem ama tekrar baktırıcam ona 🌸
umudumvar2 EsrSvm bencede kuzum çünkü folat folik asit ,kalsiyum,b12 bunlar hep vitaminlerde var kan şekerin biraz çıkmış ama bir şey yemiş miydin hiç o etkilemş olabilir ,hormonlarda farklı çıkan var mı kuzum
EsrSvm umudumvar2 Yok kuzum sabah bir tek tiroit ilacı içmiştim.Su içtim diye etkiler mi acaba 🤔 Başka farklı çıkan yok kuzum zaten her testi yapamıyorlarmış.Tsh için gittim ama bunlarında istemesi iyi oldu bir yandan
umudumvar2 EsrSvm progesteron nasıl kuzum lh falan sorma nedenim acaba gebelik oluşmuş mu diye bu degerler yükseliyor ya olunca
EsrSvm umudumvar2 Onların hiç birine bakmadı kuzum.Taşındığımızdan beri ilk defa burada Aile hekimine gittim.Ama doktor pek iyi değil ebesi çok iyi diyorlar o yüzden değiştirmiyorum bende.Zaten gebelik testini bile girmeyi unuttu biliyorsun 🤦🏻♀️ Cumaya kadar sökülmezse adetim tekrar test yapıcam bakalım .
umudumvar2 EsrSvm su etkilemez bence kuuzum ,başka doktor yok mu s.ocağında ona kaydını yaptır e nabzıda değişebiliyor oradaki ebe aynı olur zaten, inşallah umudumuzu kesmeyelim kuzum
EsrSvm umudumvar2 Rahmetli babam şeker hastasıydı insülin vuruyordu 3 öğün.1. derecelerde şeker hep var.O yüzden baktırıcam kuzum tekrar.Yoğun olduğu için diğerleri değiştirmeye izin vermiyordu ama tekrar kontrol ederim kuzum ❤️🥰
umudumvar2 EsrSvm Allah rahmet eylesin canım benim,baktır yine açlık tokluk ikisi de önemli ,kontrol edersin kuzum 😍🥰❤
Bfduam EsrSvm Tsh önemli bi değer hamile kalmada bu sevindirici:) Diğer değerlerini de Dr un yorumlar inş bakalım ne olacak:)
EsrSvm umudumvar2 Aynen canım.Çatlamaya göre bugün olmam lazım.ama 5 gündür hep kahverengi leke geliyor.Dün yine test yaptım negatif.Bir kere daha Klomen kullanmıştım onda günümde oldum mesela.5 gün daha bekliycem.20 Nisan’a kadar olmazsam yine test yapıcam kuzum baktım yine negatif o zaman doktoruma randevu alırım.Seninde kontrolün yarın 🙈 Çok heyecanlıyım kuzum senin için inşaallah çok güzel geçer muayenen 🤲🏻❤️🥰
umudumvar2 EsrSvm İnşallah kuzum ben de çok heyecanlıyım inşallah bu defa hayırlısıyla sağlıklı gebelik yaşarım 🤲🤲🤲20 Nisan a bekle bakalım kuzum yerleşmede k.rengi dyorlar ama dün yaptıysan çıkması lazımdı acaba geç döllenme mi oldu kuzum her ihtimale karşı sen kendini üzme hazır ol iki ihtimale çok fazla ümit baglarsan sonu hayal kırıklıgı oluyor
EsrSvm bigunanneolucak Canım sen lekelenmeyi kaç gün yaşamıştın ? Benim ilacım 10 Nisan’da bitti.11 Nisan’dan beri kahverengi lekelenme var.Bazen lavabodayken çok açık pembe oluyor.Çok hafif sancımda var ama sökülmedi hala.Yumurtlamaya göre dün adet olmam lazımdı.Ama ben çatlamaya göre hesapladım o yüzden bugün adet olmam lazım ama sadece akıntıyla karışık kahverengi leke geliyor. İlaç biteli 5. Gün bugün.Senin nasıl olmuştu acaba 🤔
bigunanneolucak EsrSvm kuzum ben kullanırken başladı zaten lekelenme. Sonra bende yerleşme sandim htta doktorumu aradım duphaston lekelenme yapar dedi devam et dedi ettim sonra söküldü zaten 5.günde 🤗
Mouradi EsrSvm Yaptım canım, çokk silik bir şey var İnşaAllah iğnenin etkisinden olmaz, iğnenin 12ci günü bugün 2 gün sonra yeniden yapıcam İnşaAllah 🥰 sen nasılsın canım 🥰 sende durumlar nasıl ?