Guneyinannesi1 Burcu-2910 belki beni biliyorsundur sürekli burdayim dün hamile olduğumu öğrendim ve ben folikasite bagliyorum bunu kullaniyorum bende yumurtlaiklsri çok iyi calistiriyormus…😊 Sadece 1 ay tutmadi 2.ay hamile kalmis oldum ovulasyonda kullandim bu ay
Deniz1634 Ben kullanmadım doktorum direk ilk öğrendiğim anda decavit yazdı bunun icinde senin ihtiyacın kadar folic asit var dedi.
Burcu-2910 Guneyinannesi1 bende bu ay ovulasyon kullanmaya başladım çok sevındım senin adına canım aynısıydı demi
Mavi34 Burcu-2910 folbiol kullanıyordum doktorum gebe kalınca folbiol de down sendromlu doğuma çok rastlanıyor onu Bırak dedi bunu yazdı ben bir yan etki vs hissetmedim
Gamzebrb Burcu-2910 ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım doktorum bunu yazdı bu ay kullandım ve yeniden hamileyim 2 gündür betama baktırıyorum yükseliyo çok şükür bugün yeniden yaZdı doktor bence çok iyi bi ilaç inşallah sende hamile kalırsın 😍
Burcu-2910 Guneyinannesi1 bende adet sonrası başladım hemen doktor başka yazmıştı ama ben bunu tesadüfen aldım inşallah hayırlara vesile olur
Burcu-2910 Mavi34 bende folbiol kullanıyordum sonrasında doktor folate diye bişe yazdı bende bunu aldım yazdığı uok diye