oykuduru21 Aylinizm benim kızda çok zor gösterdi doktor teyzesini çok sinirlendirmişliği vardır 😂😂 son olarak 37. Haftada baya net gördük yanii 😊 zaten görmesekte artık doğacak diye kasmıyorduk 😂
Aylinizm oykuduru21 bizim dr artık uğraşmıyor bir keresinde 10 dakika boyunca yüzünü göstersin diye bekledi öyle şimdi iki sallıyor göbeğimi bak Aylin yine göstermiyor diyor 😂😂
Kbrnr_krkmz Aylinizm Ben hem devlete hem özele gidiyorum birisi diyor kız gibi diğeri diyor erkek gibi 😂
Aylinizm midekoruyucu aynen bizde öyle hatta konuşuyorum diyorum annecim o zamanda hareket et hemen uyku moduna geçiyorsun diyorum 😂😂
Aylinizm Mymother öyle mi yapsak bilemedim 😂😂 ama babası çok bozulur ya kıyamam başka dr gittiğimde içeri almıyordu göremiyordu üzülüyordu fln burdada içeri giriyor ama anlamıyor zaten ne neresi😂😂
busraerdalll Aylinizm benim ki de aynı oda benim nazlı oğlum 😅 her ultrasyonda detaylida bile hiç göremedik en son 28 . Haftada yüzünün yarısını gösterdi yarısını da eliyle kapatmış buna da şükür dedim
Kbrnr_krkmz Aylinizm bendede detaylida doktor nasıl sinir olmuştu ya baş aşağı dönmüş arkası bize dönük bağdaş kurmuş nasıl bir bebek bu ya diye baya söylenmişti ve hiç bisiyini görememisti😂
Aylinizm Kbrnr_krkmz o da zor öğrenememek bir türlü bizde 20. Haftada öğrenmiştik ama tahminlerdede doğru çıkmıştı kız diye sizde hem erkek hem kız demişler 😂😂 sağlıklı olsunlarda önemli olan o ama merak bitiriyor insanı ☺️☺️
Buketkucuk Aylinizm bizde 22.haftamızda detaylı ultrason da varla yok arası yandan görebildik biraz yüzünü, nazlıydı göstermedi güzel yüzünü🙈 şehir Hastanesi’ne gittiğimiz için de birdaha renkli ultrason da göremedik 36 haftalığız şuan sürpriz olacak😄