Aylinizm Haftaya girdik ve hala yüzünü göstermeyen bir kızım var detaylıda bile yandan gösterdi yüzünü öncesinde kıpır kıpırken ultrasonla bakılınca bir anda hareket etmeyi bırakıyor ya eli yüzünde ya ayağı ya da kordonu almış yüzüne götürmüş oluyor😂 dr karnımı filan sarsıyor ama yinede bana mısın demiyor çekmiyor elini kolunu daha bugün gittik ve yine göremedik sadece burnunu gördük iki kolunun arasından böyle benim gibi göremeyen var mı yaa insan merak ediyor bizimkiler diyor doğunca bol bol göreceksin diye ama insan merak ediyor işte bir heyecan yapıyorum 🤣🥰
Lavininannesi1 Aylinizm İşte benim kızımın benzerini buldum doktor bile bu gidişte yüzü sürpriz olacak size diyor😂🥰
Betulnuri Aylinizm ahaha yerimmm benim kızımında tek eli hep alnındaaa 😂 ve biraz yüzü asık 😂 artık ultrasondan mı etkileniyor napıyor bilmiyorum
ecemiko Aylinizm benimde oğlum kendisini göstermiyor 😅 o kadar nazlı ki kontrol sırasında doktorumuz neler yapıyor yok yani göstermiyor suratını😅 görebildiğimiz tek şey cinsiyeti oldu. Artık doğumda göreceğiz miniğimizin yüzünü 💙
Bugcuu @Aylinizm aaa bu benim kızım 😄asla yüzünü göstermiyor elleriyle kapatıp yandan bakıyor hep. Doktor sıpaya bak bizimle dalga geçiyor resmen diyor 😄asla düzgün görüntüsü yok 😞😄
Aylinizm Bugcuu daha önceki kontrolde hem ayağı hem eli hemde kordonu tutmuş yüzüne götürmüş şekildeydi 😂😂bizde eşimle saf saf bakıyoruz ekrana işte 🤣🤣
Ttugbablgn-77 Aylinizm benimde öle canım 38+5 hala göremedik hayırlısıyla çarşamba günü doğumum var görcez artık inşallah ☺️
melisa5 Aynı bizim kız yüzünü göstermedi 36 + 4 olduk artık doğum pozisyonunu aldığı için daha hiç göremiyoruz artık nasip doğunca 😂🤗
midekoruyucu Aylinizm biz 🤚🏼 normalde kıpır kıpır, hastaneye gidince hiç hareket etmiyor, doktor cihazı koyunca hemen yüzünü çeviriyor arkasını dönüyor gizleniyor 🙈
Aylinizm midekoruyucu aynen bizde öyle hatta konuşuyorum diyorum annecim o zamanda hareket et hemen uyku moduna geçiyorsun diyorum 😂😂
Mymother Aylinizm benim kızımda göstermemişti babası bir randevuya gelemedi o gün gösterdi yüzünü doktorum baba gelmeyince gösterirler tecrübeyle sabit demişti gülmüştük çok 😍😀
Findikinannesi Aylinizm 32 haftamdayim benimki de asla göstermiyor kızlar nazlı olur derler ama benim oğlanda fena nazlı çıktı 😁
Ozlem23 Aylinizm benimkide öyle 35 hafta oldu elleriyle kapatiyo plasentaya dayiyo yüzünü bazen bide dalga gecer gibi dil çıkarmış dudakları görünüyordu dil çıkarıp duruyo sıpa 😄