hande123 Ciara93 diyet check up tüp bebek ağız ve diş sağlığı gibi bu tarz şeylerde de geçiyor indirim canım belki lazım olur bide ben hemşireye aklımdakş her şeyi sordum o da iyi oldu
Ciara93 MasalAlparslanMom haha 😂 Allah emi. Ablamın nikaha geldi Başkan çeyrek taktı bak Allah var 😂 ha o tanıdığıydı ablamın foto filan çekmediler Allahtan 😂 neyse çaycıya şükür kız öyle deme 😁
Ciara93 YeniAnnecik ben netten baktım bi numara paylaşmışlar ordan arayıp başvuru yapıyormuşuz. Her belediyenin farklı sanırım sen de bir kontrol et
Ynccelik hande123 hangi ildesiniz acaba yada hangi belediye tüm belediyeler bebek çantası hizmeti yok çünkü
Asenam Yusufveannesi canım her hastane vermiyo onu ben özel hastanede doğum yapmıştım 2.5 yıl önce bana hastane çıkışı hediye etmişlerdi hala veriyorlar mı bilmiyorum 🤷🏼♀️
MasalAlparslanMom Kenanizm18 Aygndnc Sonrada belediyenin Facebook sayfasında belediye ismi arması olan eşyaları açarken boy boy resimler 🤷🏻♀️😅
Kenanizm18 Bulundugunuz belediyelerde oluyor hediye oluyo kızlar ama her belediye vermiyor diye biliyorum. Googleden bakıp bulabilirsiniz