MasalAlparslanMom Hiç sorma bizim komşumuzun durumu yoktu evlenince çeyiz alacak durumu olmayınca belediyeye başvurdu belediyede demiş bi hafta sonra gel işte verelim çeyizlik eşya sana ondan sonra bana dedi gel beraber gidelim utanıyorum kalktık gittik kızda bi çekingen anlatamam,ondan sonra baktım 3 tane belediyede çalışan kadın sermişler böyle babaannem den kalan saçma sapan eşyaları kıza diyorlar önüne geç resim çekip siteye atıcaz baktım kızın o kadar morali bozuldu anlatamam bende çektim kenara dedim sen bunları evinde kullanırmısın dedi hayır dedim tamam o zaman, orda ki kadınlara döndüm dedim siz utanmıyormusunuz bunları bi genç kıza çeyizlik diye vermeye,kendi kızınıza layık görüpte verirmisiniz azıcık empati yapıp öyle çağırın diyin yardım yapıcaz,bide dalga geçer gibi geç önüne fotoğraf çekip siteye atalım diyorsunuz,eşyalarınız da sizin olsun hayrınız da dedim,aldım komşumuzu çıktım eve geldim,çok terbiyesizler bazıları,Emin’im belediye onlara imkan vermiştir onlar bilerek bu eskileri toplamıştır 😒