tosbiginannesii katılıyorum… sadece susuzluk bile bence ne bebek ne anne için iyi bir şey değil.. 90 tane yazı yazılmış yemin ediyorum aklı selim 3-5 yorum var ya… tansiyon, seker vs tonlarca şey varken 14 -15 saat artık kaç saatse susuz kalmak ne demek! Sanki kazası tutulmuyor.. neyse ya çok sinir oluyorum sadece bebegi düşünüp kendini hiç düşünmeyenleri! Senin canın yok mu? Bebege birsey olmuyormuş ee senin ihtiyacın yok mu gün içinde sıvıya bilmem neye? Hele son haftalarda tutmaya çalışanlar! Birseyim yok demek olmayacağı anlamına gelmez. İnsan 30.lu haftalardan sonra bile zor nefes almaya başlıyor! Icim yanıyor yarim saatte bir koca bardak su içiyorum ben mesela en basit örnek. Normalde suyu bu kadar içen biri değildim. Normal zamanda değiliz yani bu kadar basit. Normalde oruçluyken bas dönmesi, bağ ağrısı olur bir kere susuzluktan açlıktan. Hamileyken doktorlar baş baş bağırıyor az az sık sık yiyin diye..doğru sistem bu. Mesela 5 saat aç kalma. Ana ögünu yedin 2-3 saat sonra bir ara öğün mutlaka yapmalısın der doktorlar. Bende birsey yok diyen de iman gücüyle kendini kandırıyor bence. Sanarsin hamilelik bi bize zor.. diğerleri normal hayatına devam ediyor sanki hamileliğin hiç etkisi yokmuş gibi🤦♀️ Şahsen hiç düşünmedim bile oruç falan..günah, farz falan da demesin kimse önce sağlık, önce akıl🙏.