G_M_Z @Buseninannesi_21 1.test predictor early diğeri normal gebelik testi o yüzden şu an acayip karıştı kafam😅 biraz daha bekleyeyim dedim canım bugün adet günüm zaten
Ilkayy G_M_Z canım o kuruma çizgisidir adalet günü benim kaset teste silik çıktı. Bu erken gebelik testimde kopkoyu çıktı
Pelin__1 G_M_Z erken gebelik testinin hassasiyeti çok fazla olduğu için öyle söyledim, tabi ki herkeste aynı olmaz🙂 İnşallah gebesindir
G_M_Z @Pelin__1 muhakkak canım ama silik çıkan birçok kişi var burada da ki ben de onlardan biriyim sadece fotoğrafta belli olmuyor 🥰
Yaseminkayaa G_M_Z ben gördüm hafif daha çok başındasın bana kalırsa 2 3 haftalık gibi hayrlı olsun şimdiden 🤗
Fatma7666 G_M_Z İkilemde kalmayın isterseniz bi kaç gün geçsin olmazsanız kan verirsiniz garanti sonuç ?
G_M_Z @Fatma7666 evet kuzum ben de öyle karar verdim testin böyle olmasını beklemiyordum en doğrusu bu olacak
G_M_Z @Yaseminkayaa ay inşallah canım ya erken gebelik testinde çıkıp normalinde çıkmayınca bir korktum birkaç gün bekleyeyim diyorum şimdi bugün adet günüm şöyle biraz geçsin
Krizantem_ Bende adet günümde öğrenmiştim aşırı silikti fotoğrafta çıkmıyordu siz gördüğünüzden eminseniz testi tekrarlayın.Gec döllenme değildi ama adetim 1 gün geçtikten sonra da erken gebelik testinde çok çok silikti.
Elcnbykckr G_M_Z canım ben adetime 3gün kala normal olan testle yaptım silik çizgi çıktı yani. Hatta adet olmam gereken gün bir daha test yaptım 2.cizgi aşırı derecede koyu belirgin çıktı bence kan vermelisin geç döllenme olabilir
Mavi34 G_M_Z Benim adete 6 gün kala yaptığın da erken testte daha belirgindi senin pek anlaşılmıyor çizgi belki geç döllenme vs olabilir emin olamadım ama kaset testte formemen normal onlar çok hassas değil erken test kadar
UraSsmom G_M_Z İkisinde de 2. çizgiyi göremedim çok yakınlaştırmama rağmen 🤷🏻♀️ Hayırlısı olsun hakkınızda 🤲🏻☺️
G_M_Z @KkubraOz ya ciddi misin 😅niye böyle oldu ikimize de acaba😅 bugün benim adet günüm canım biraz bekleyeceğim. Senin ne zamandı?