deRy_mOm Dorukun_annesi dün doktorum bana hiç önermediğini söyledi. Bele yapılan iğne çok kalınmış ve tutmadığı zaman ardarda iğne qirişi oluyormuş çok acııdımı?
Dorukun_annesi deRy_mOm canım benim ödemim olmasına rağmen çok acımadı ayrıca oraya bir defa giriyorlar çok ince bi katater takıyorlar ve orda doğum bitene kadar sabit kalıyor. Youtube da videoları var bende çok korkuyordum ilk başta ama korktuğum kadar değilmiş
isimsizbiranne berraninannesi bende bugün 38+4 aynıyız bakalım hangimizin önce gelcek 😂🥰🥰 durumlar nasıl sinyal var mı 🥰
berraninannesi isimsizbiranne yeni geldik hastaneden 😀Cumartesi günü tekrar gel dedi sancım oluyordu nst de çıktı 👼🏻😍
isimsizbiranne berraninannesi sancı nasıl oluyor nstde hiç ağrı sancı hissetmeden de nstde çıkabiliyor demi bizde yarın gidicez
berraninannesi isimsizbiranne kasıklarıma ağrı giriyordu bianda bide belin ağrıyor bazılarında ağrımıyor tabi vajinama baskı yapıyor aniden bıçak saplanmış gibi oluyordu bende anlık sizlıyordu ☺️ Nst de öyle çıktı bende sancın olmuş dedi ☺️💕
Dorukun_annesi Fulyaa29 amin canım sağolasın inşallah sende dağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın yavrunu 🙏🥰
Glsm3334 Tlybilgic24 olmuyor canım sadece lık diye bir ses duyuyorsun ondada bebiş çıkmış oluyor acı hissedilmeyr😁
Hayalhira Dorukun_annesi amiin o kadar güzel anlatmışsın ki gerçekten ağlamamk elde değil rabbim herkesi evladına sağsalim kavuştursun inşallah sizide hiç ayırmasın🥰
Srcozlm17 Dorukun_annesi yüce rabbim size bağışlamış çok şükür Allah’ın izniyle ikinizde iyi ve sağlıklı olun 🥰🤲🙏