Bsmlh tatlissannee 35 ah ah bende aynı bıde suyum az 4 lt su armut hepten WC sıkıştıkça cocukta sertlesiyor gaz ayrı yemege oturmadan WC kalk gene WC koş WC 😁😁
ikiponcik_annesi tatlissannee kasıklarımda ara ara ağrı oluyo bide koyu sarı akıntılarım oluyo cok hafifde idrar yaparken yanma var ne ararsan var yani 😁 aslında ayağım cıplakda gezmiyorum ama son aylarda olabiliyomuş işte bakalım bi kere toz vermişti doktor olmadı bi daha istiycem artk
Buketkucuk tatlissannee mesanenizi tamamen boşaltamıyorsunuzdur muhtemelen, tuvaletiniz yaparken hafif öne doğru eğilin, mesaneye baskı yapıp içeride kalan idrarınızı da atarsınız böylelikle ben öyle yapıyorum 🙈
Nurayademir tatlissannee o zmana umarım düzelir napalm bişiler dusunucez bebek bezı nasıl baglayayım mantıklı bi cevap bulsanız ya da yorum yapmasa mıydını acaba neresi komık onu da anlamadım yani mecbur kalmasam evımde doğum yaparım kmse gelemıcek aılemden ki gidiyorum
tatlissannee Nurayademir dalga geçmek amaçlı söylemedim ki sonuçta adet oluncada ped kullanıyoruz değil mi o zaman da bebek bezi takanlar bile var öyle olsa kullanırdınız tuvalet içinde mantıklı bence ne varki bunda
Nurayademir Nureda28 valla öyle de bnm şekerim yuksk cıktı biraz ondan da olablr dıye dusunyrm smdi endokrine gozkecgm bi de enfeksyonda cok cıkıosun dıe duymustm arastırcam bakalm suyu da çok içiyorum 😂😌
gullcannn tatlissannee 29+4 haftalığız. Aynı sorun wcden çıkamıyorum dediğiniz gibi daha çıkmadan var gibi hemen geri dönüyorum. Özellikle gece yatarken ıkidebir geliyor uyuyamiyorum 5-10 dk da bir tuvaletteym çok fena sinirlerim bozuluyor.