tatlissannee 34+5 olduk afedersiniz tuvaletten kalktığım an ellerimi yıkarken tekrar çişim geliyor tekrar ufacık yapıp kalkıyorum baskı mı yapıyor bebeğim neden böylee bulsam yatacağım tuvaletin kapısında kimler benim gibi gelin dertleşeliimmm😣😣
Sinemdmrcoglu tatlissannee geçen sene ılk hamılelıgımde son aylarda başlamıştı ama sımdı ıkıncı trmestıeın basında başladık sureklı BNde tuvaletteyım
Aysenur61 tatlissannee ahh canım ben hamılelıgımın basından beri bu sekıldeyım dediğin gibi tuvaletten cıkıyorum oturmadan gene gıdıyorum gece hıc uyuyamıyorum tam dalıcam uykuya tuvaletım gelıyor gelıyorum gene dalcam uykuya gene 8aydr uyumadım desem yeri … son aylarda normal denıyor ama benm ılk başlardada bu şekildeydi
Basakgul tatlissannee 26dayim durum tam cildirmalik.Devlette sordum enfeksiyon olabilir dedi özele kendi doktoruma gittiğimde bir tahlil yaptıracağım artık 🤷
Seher24 tatlissannee 33-0 bizde wc ye döşek attım orda yatıp kalkıyorum 😂 daha giderken afedersiniz altıma bile kaçıyor öyle baskı var
Aysenur61 tatlissannee çok zor gerçekten tuvalete gıtmekten suan bıle uyuyamıyorum.. üstelik susuyorum sureklı su ıcıyorum herhalde sürekli tuvalete cıktıgıma su ıhtıyacı duyuyor vucut
Ibrahiminzevcesi Bende 34+6 yim ayni sizin gibiyim surekli tuvalete gidiyirum.uyku yok geceleri o yuzden
21Nur Hamile olmadan önce de sık çıkan biriydim şimdi tamamen oraya abone oldum. Sanki yaparken bi kısmı kenarda sinsice kalkmanı bekliyor kalkar kalkmaz bir daha 😄
Nurayademir 25 haftalığız bizde ben de çok sık gıdıyorum valla ilk zmanlrdan beri sık gidrm bu aralar daha da sıklastı bi de doğumumu memlektte yapmayı dusunyrm 29-32 arası gıtmeyı dusunuyrz ama yok 12 saatlık nasl daynırım dıyrm ya ıkı dk ya bi cişim gelıyr 😅
ikiponcik_annesi tatlissannee hamileliğin her evresi böyleydi ki benim için 😁😁 birinci trimesterden tut 3. Trimestere hic bisey değişmedi ben hep tuvalette senin gibi yatak yorgan atmayı bile düşündüm bi ara valla🙈 neyseki az kalmış canım biraz daha idare edelim napalım bide bu ara enfeksiyonda eklendi benim napıcam bilmiyorum 🙄
surass Bizde 37+3 haftalığız. Gece mutlaka 2 kere falan uyanıp gidiyorum tuvalete. Sonra da şuan ki gibi uyuyamıyorum işte 🤦🏻♀️
ikiponcik_annesi tatlissannee kasıklarımda ara ara ağrı oluyo bide koyu sarı akıntılarım oluyo cok hafifde idrar yaparken yanma var ne ararsan var yani 😁 aslında ayağım cıplakda gezmiyorum ama son aylarda olabiliyomuş işte bakalım bi kere toz vermişti doktor olmadı bi daha istiycem artk
Nurayademir tatlissannee o zmana umarım düzelir napalm bişiler dusunucez bebek bezı nasıl baglayayım mantıklı bi cevap bulsanız ya da yorum yapmasa mıydını acaba neresi komık onu da anlamadım yani mecbur kalmasam evımde doğum yaparım kmse gelemıcek aılemden ki gidiyorum