Ilkayy Kızlar panik atağı olan biri normal doğum yapabilir mi 2 dk biryerde kapalı kalsam panikatağım tutuyor
_glc1991 Ilkayy ah büyük sorun bendede var ilaç falan kullanmıyorum kontrol altına alabiliyorum 8yıl oldu ama çok zor hamilelikte olmadı diye seviniyordum ki bugün oldu 🤦🏻♀️
mommasBoys Ilkayy tabiki yapabilir neden yapamasın? Panik atak rahatsızlığım var normal doğum yaptım hiçte bir sorun yaşamadım düzenli nefes egzersizleriyle kendinizi ve sancılarınızı çok rahat kontrol edebilirsiniz korkulacak hiç bişi yok. Kimsenin sizi dört duvar arasına ya da kapalı kapılar ardına attığı falan da yok 😅sancı odasında bile yanlız olmayacaksınız mutlaka bi yakınınızı yanınıza alıyorlar siz sadece bebeğinizin gelişine konsantre olacaksınız🌸
Esolinn Ilkayy Bene panik atağım neredeyse 7 yıldır aralıklarla tedavi gördüm ne zaman ilaçları bıraksam hep nüksetti. En son 3 ay önce ilaçları bıraktım şuan 6+1im ve yine panik ataklar gelmeye başladı. Bulantı ve hormonların etkisiyle halsizlik yorgunlukla birleşince çekilmez bir hal aldı. Hastane ortamı beni hep rahatlatır doğum hastanede olacağı için onu düşünmüyorum sadece bu süreci nasıl geçiricem bunu düşündükçe çıldırıyorum. Çok zor offf 😞
BeyazHanim Ben 39 haftaya girdim Sırf panik atak ve anksiyetem nedeniyle , maalesef yapmicam normal. Dr kararı ile böyle bir karAr aldık. Kişiden kişiye değişir , yoğun mu Panik ataginiz
Ilkayy BeyazHanim malesef yoğun geçen gün defactoya girdim kapıyı açamadım. Elim ayağım titredi nefesim kesildi
Murvetdundar Ilkayy bende de var kaygı bozukluğu ankstye var bide 2 gündür sezaryan olursam nasıl olur dayanabilir miyim sakın kalabilir miyim diye dusunuyorum ve korkuyorum hap kullaniyodum evlendikden sonra birakdim iyiyim diye 6 ay sonra tekrar başladı ikinci kutuda hamile olduğunu öğrendim birakdim çok zor durum
BeyazHanim Ilkayy Amin canım , gerçekten yaşamayan bilemez , Allah a sığınıyorum ben. Spinal anestezi falan araştırdım. Sana tavsiyem araştırmayı bırak insan daha çok kendini dolduruyor. En iyisi akışına bırakmak bence.
Ibrahiminzevcesi Bende panik atağım.ilac kullanıyorum lustral yolsa cok kotu oluyorum.normal bende yapamicam
Esradygn Ibrahiminzevcesi merhaba kaç haftalık hamilesiniz? Ben de lustral kullanıyorum. Hamilelikte ortaya çıktı. İki hafta kadar oldu ama çok bı etkisini görmedim. İlaç ne zaman etki eder? Bı de uykusuzluk yaptı mi sizde lustral çok çaresizim
Esolinn Ilkayy Ben ne zaman çok kötü bi atakla hastaneye gitsem hemen rahatlıyorum. Çünkü bi şey olsa hemen müdahale ederler diye bi düşüncem var ondan kaynaklı. Hatta acilin tabelasını görmek bile sakinleşmeme yetiyor çoğu zaman
Ibrahiminzevcesi Esradygn 35+0 gunluk gebeyim.ilaci 1 seneden fazladir kullanıyodum. Hic bi olumsuz etkisi olmadi bana cok sukur Baya rahatlatti
BeyazHanim Esolinn Bende öyleyim Hastaneye yakın olmak rahatlatıyor nedense. Yarın sezeryanim var dualarınızı beklerim Ilkayy
Esolinn Ilkayy rabbim hepimize kolaylıklar versin. Yaşamayan birinin anlayabileceği bir durum değil gerçekten