Biresinti enfeksiyon olma ihtimali var tabi doktora bunu soylemelisin. Varsa tedavi edilmesi lazim. Belki de hormonlardan dolayi burun hassasiyeti arttigi icin sana oyle geliyo da olabilir.

Biresinti balık kokusu gibi bir koku ise muhtemelen enfeksiyon olmuşsundur onun tedavisi ise genellikle antibiyotikle yapılır konu hassas mutlaka doktoruna danışmalısın enfeksiyon gebelikte hem zor hemde risklidir.

Biresinti koku var diye dustayken icini yikamaya calisma sakin, pecete ve gunluk ped kullanma, jilet kullaniyosan banyoda birakma rutubet icinde cok cabuk bakteri mantar uretir, gun icinde ic camasirini degistir surekli, birlikte olurken idrara sıkışık olmayın, dokunacaksa elini yikamadan dokunmasin ozellikle sigara kullaniyosa sakin, bide oncesinde belden asagi esin temizlenirse iyi olur. Bunlar hep tetikler cunku su an bagisikligin dusuk hamilelik dolayisiyla cok cabuk enfeksiyon kaparsin.

Biresinti enfeksiyon kapmışsınızdır ilaç yerine nioli uçuçu yağını kullanmanızı öneririm. Kullanımı çamaşırınıza bi kaç damla damlatmak. Hem ferah bir kokusu var içiniz rahat eder hem enfeksiyonu önlüyor doktorlarda tavsiye ediyor bilginiz olsun.

MinnieMouse hic bilmiyordum pecete ve gunluk ped kullaniyirummve esim sigara iciyo 🤷‍♀️ dikkat edicem ama namaz kıldığım icin her namaz vakti ic camasiri degistirmek zor geliyordu ama dikat edicem mecbur

Aybars27 aslimde gebelikten once de enfeksiyon kapmisti ama yanma oluyordu idrarda da kotu koku oluyordu kasinti falan ama bu sefer hicbiriyok sadece normal akıntı cook kotu kokuyo bide iliski sirasinda daha da artiyo dogal olarak

MinnieMouse aslonda ben daha oncede enfeksiyon kapmisti ama gebelik yoktu o zman kasinti vardi agri vardi idrarda bil cok kotu koku oluyordu suan sadece gunluk akintidaa cooooook kotu bi koku geliyo ve yanimdakiler his edebilicek kadar 😫

Biresinti anladim canim maalesef kadinlar erkekler kadar sansli degil bu konuda en ufak bi tahris olsa hemen mikrop kapabilen bi ic organ