Meleklerimmm3 Hatice1803 bende bu yıl hep erkek duydum kız olan hiç duymadım tanıdığım hamilelerde biz 9 haftalığız bakalım merakla bekliyorum 😁
snmsvrnzdmr kucukadam Valla ben çim Rus bilimum bütün takvimlere baktım erkek gösteriyordu😅 ben bir sonrakini Kıbrıs’ta tüp bebek merkezinde kız olarak yapmayı hayal ediyorum😅😅😅
kucukadam snmsvrnzdmr😅 bende de Çin ve Rus takviminde erkek gösteriyordu. Doktor da erkek dedi. bakalim bu bi doğsun da gerisini sonra düşünürüz 🤣
Hayat_2019 Hatice1803 aynen cnm erkek senesi bim a 101lerde hep pembe bebek eşyaları kalıyo farkettim benimkide erkek 😁
AydanSahinSaban Hatice1803 benim cevremde kim bu yil hamile kaldiysa kiz benimde kizim olacak hayirlisiylaa🥰🌸
fatmaa3440 Hatice1803 3 erkek 2 kız bu sene etrafmda ama acabaa hamile kaldğın seneye mi doğum yaptğın seneye göre mi 😀😅
Hatice1803 Gulsen4224 benimki 8.3 bi oğlum var bunuda çok merak ediyorum acaba kaçıncı hadçftada cinsiyetçi için gitmeliyim riskli bi gebeliğim yok o yüzden ultrasona pek girmeyeceğim bi sıkıntı olmassa inşAllah
DenizSayer Hatice1803 balla bana eşit geldi asker eşiyim çok arkadaşım var hamile bende dahil kız erkek yarı yarıya bölündük
Yumurcakk Hatice1803 ben ve 6 kız arkadaşım hamileyiz 😂 3 ü kıza hamile diğer 3 ü erkeğe benle 4. Bnmkide erkek benle birlikte 7 kişiyiz 4 erkek 3 kız olcak toplumca🥰
Yumurcakk Hatice1803 bencede ya ozaman heüs erkek olsaydı 2 tame fln inanırdım yada hiç kız olmasaydı😂