Ege___Han Bızde de şu an 5 hamile var 3 ü kzen biri de abimin eşi ben dahil olmak üzere 2 erkek 3 kız ve hepimizin arasında 3 hafta var 🤣🤣
MinnieMouse snmsvrnzdmr kukulu senesi demiyosan pipili senesi de deme lutfen. Pipinin bu kadar rahat oldugu bi memleket anlayisi istemiyoruz.
Asyakuzusu Hatice1803 Kız senesiydi bizler artık son aylardayız doğurucaz 😁Erkeğe döndü şimdi. Bu kadar kıza erkekte lazım😁
Ege___Han Cmileozdmr😂😂😂😂🤣🤣Hiç sorma herkes hamile kalmak için beni beklemiş sanırım bugün bi şey daha öğrendim diğer abimin karısı da hamile 🤣🤣
OZLEM_2576 Çin takvimine bakabilirsiniz. Otomatik hesaplaması var. Bende erkek ayında hamile kaldığım için bakalım doğru çıkacak mı merakla bekliyorum.
Ceyda1236 Hatice1803 hastanede tanıştığım ayni haftadaki bayan kiz bebeğe hamile. Ayni haftadayiz benimki erkek. Bence değişiyor 😊
Lavinyaaaa Hatice1803 Bende dahil çevremde 9 kişi hamileyiz sadece 3 tanesi kız annesi olacak gerisi hep erkek 😂
snmsvrnzdmr kucukadam Valla ben çim Rus bilimum bütün takvimlere baktım erkek gösteriyordu😅 ben bir sonrakini Kıbrıs’ta tüp bebek merkezinde kız olarak yapmayı hayal ediyorum😅😅😅
Shn16 Hatice1803 bencede bu sene erkek senesi 😅 cevremdeki tum arkadaslarimin oglu olacak bir tek benim kizim oluyor 😅
nslhhsn9221 Hatice1803 dün bı anket yapmışlardı gayet eşitti kız ya da erkek senesi diye bı şey olduğunu düşünüyorum