Selam güzel anneler 13+5 günlüğüm çok ağır geçiriyorum eklem,baş boğaz ağrısı doktorum coraspin 100mg ve oksapar kan sulandırıcı iğne verdi karnımdan yapıyorum bugün 2. Günüm. Daha önce atlatan oldumu veya bunları kullanan. Cok korkuyorum lütfen tecrübelerinizi yazın bebeğime bişe olur mu? Aynı zamanda da demir,d vitamini,multi vitan kalsiyum ve c vitamini kullanıyorum

Eliftsknkya canım ben de sonuç bekliyorum eşim poz kan sulandırıcı korkuyorum nasıl vuracağız kendimiz hiç anlamıyorjm😞 geçmiş olsun bu arada

Eliftsknkya öncelikle çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin 🤲 hiç korkma Allah’ın izniyle gayret hfif bi şekilde atlatacaksın bende 18 haftalık hamileyim korona olduğumu öğreneli bugün 5 günüm baş agrısı var bir de halsizlik bol sıvı al bol meyve ye yemek istemezsen portakalı sık suyunu iç içine limon damlat şifa niyetine ve c vitamini olarak. Aynı ilaçları doğum doktorum bana da verdi ben sdece iğneği vuruluyorm canım diğer ilaçı içmiyorum açıkcası kendimi çok kötü hissetmedim çok şükür arada bi sadece parol aldım baş ağrım için . Hiç korkma Allah’ın izniyle en hafif şekilde atlatacaksın 🤲🤲

Esim pozitif iki gundur bekliormm test icin gelen yok bende temasliyim disari cikamiyorm ama heryerm agrio ve gribim netlesse rahatlicm ama o kdr ilgisizler ki

Eliftsknkya Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bende tam 8haftalıkken eşim pozitif di bana yapmamışlardı test ama bende de eklem ağrıları mide bulantısı vücudum kırılıyordu hep yattım ılık duş aldım bol sıvı tükettim geçti bak şükür şuan 25+3günlk gebeliğim hiç canını sıkma atlatcann Allah’ın izniyle iyi düşün dua et

Ayse_gul52 çok teşekkür ederim allahım sizede şifalar versin doktorum önlem almak zorundayız dedi iğneyi karnıma kendim yapmam cok zor ama dayanıyorum mecbur 🙏

Eliftsknkya bende 18 haftalıkken korona olmustum ve cok agır gecirdim hicte ilac kullanmadım 2 hafta sonra birden tansiyon yükselmeleri basladı bebegim gelisimi durdu daha bi sürü sey ve 25 haftada doğum yaptım bebeğimi kaybettim😔 doktorlar koronanın damarları etkiledigini bebege kan akısının yavaşladığını söylüyolar yani koronaya bağlıyolar cok dikkar Rabbim sifa versin

Biz bugün eşimle test yaptırdık benim sonucum cıktı pozitifm diye haber verdiler e devlette de görünüyor ama eşimin sonucu görünmüyor acaba negatif mi o beni pozitif old için mi aradılar

Seymakrpnr34 canım ara abart dökülüyorum titiryorum ateşim var sırtım kopuyo vs yoksa gelmemek için takla atıyolar poz sayısı artıyo diye mi nedir ben öyle getirtim

Seymakrpnr34
            Test yapmaları için yaşadığınız yerin ilçe sağlığını il sağlığını arayabilirsiniz ama testin pozitif çıkması da bişeyi değiştirmeyecek ilaç kullanamayacaksınız özel bi durumunuz varsa yada oluşursa takipli doktorunuzla iletişime geçmeniz önerilecek hepsi bu. Siz kendinizi takip edip bol sıvı c vitamini tüketip semptomatik tedavi alacaksınız parol gibi

beyzasaglam aradim cuma gununden beri gelmiyrlar doktrum bi kac ilac soledi icmem icin ama pozitif oldugumu bilirsem kullanbalirim ancak

Merhabalar bayanlar
                bende dün geceden beri boğaz ağrısı çekiyorum sabah kalktım baş ağrım ve sırt ağrım vardı. 32 haftalığız bizde, soğuk algınlığına yoruyorum içimde korkuda var açıkçası sıcak su limon bal karışımı içiyorum sizce test yaptırsammı hastaneye gitmek istemiyorum çok kötü durumda bebeğiminde hareketleri gayet normal bi sıkıntı okurum sonradan.
                Rabbim herkese şifa versin 🤲🏻

Busra3425 bence gitmelisin ben cok zor günler geciriyorum bebeğimi kaybettim bu hastalık yüzünden cok korkuyorum artk. Hic bisy olmuyo hamilelikte geciriliyo denildi hep ama beni cok fazla etkiledi kanımda pıhtılasma yaptı ve bebeğime giden damarlar tıkandı 😔

Eliftsknkya bende 37+2 günlüğüm. Karantinamız dün bitti eşimle. İkimizde pozitiftik. 6,5 yaşında bir kızım var ona da bulaştı büyük ihtimalle ama ona test yapmadılar. Çok ağır geçirmedim ben ama eklem ağrım oldu. İştahsızlık, tat koku kaybı oldu. Kilo verdim 2-3 kilo kadar. Ben coraspirin alamadım doğum yakın olduğu için dr um riske atamam dedi. Ekstradan sambucol kullandım. Şu an iyiyz çok şükür. Sizlerede çok geçmiş olsun

Seymakrpnr34
                  Ben hamilelik boyu filyasyon ekibinde çalıştım daha bu hafta izne ayrıldım belirtileriniz neler net belirtiler varsa ilaca başlayabilirsiniz bence . 2 gündür gelmediyseler bundan sonra da tekrar aramadığınız sürece gelmezler bence

Es1609 inan çok üzgünüm Allah sabrını versin inşallah 🙏 peki doktor pıhtılaşmayı önlemek için kan sulandırıcı ilaç veya iğne vermedimi?

Seymakrpnr34
                      Siz yine ekip talep edin bence vakalar çok yoğun araya kaynamışsinizdir. Evde pozitif varken semptom oluşunca diğer aile fertlerini de pozitif kabul ederiz farklı odalarda bile yaşasalar bulaş olmama ihtimali düşük

Eliftsknkya kan sulandırıcı ictm ama 1 hafta sonrasıydı yetmemiş olabilir bilmiyorum. O yüzdn covit bebeği etkilemiyo o seni koruyo falan laflarına pek inanmayın benm gibi olan cok insan var. Tabiki her vücut her bünye farklı ama gerçekten etkisi cok büyük. Olcağı varmış çok zor çok acı bisy😔