Melisaaa16 Bende çok korkuyorum birde şimdi hamilelikten tenim hassaslaştı, kaşımı bile 8 aydır ilk defa aldırabildim 😔
fatmacos Taze_gebe ben hepsinde temiz gitmeye özen gösteriyorum çünkü hiç belli olmuyo bazen sorun olup alttan ultrason falan isteye biliyo çok başıma geldi
Zyneepemree Hamileyim-mutluyum başlarda bende çok utanıyordum sonradan geçti hem rahatlık hem temizlik benim hamilelikten dolayı çok çıkmıyor 2 ayda bir gidiyorum 5 dakika sürüyor ☺️
fatmacos Hamileyim-mutluyum ilk bende öyleydim korku ve utanma kaynanamın baskısı üzerine gittim eşimde izin vermiyodu zor izin verdi jiletle hafta da 2 3 yapmak zorunda kalıyoruz bunda ben ayda bazen 1 ayı geçerek gidiyorum 4 5 defa oldu ona rağmen azalma var orman gibiydim 😅😅😅 ve ilkinde nşraz acıyo ama diğerlerinde hissetmiyoaun bile o kadar
Hamileyim-mutluyum fatmacos Gittim gittim canım bütün cesaretimi topladım gittim üstümden büyük bir yük kalktı valla böyle rahatlık yokmuş birdaha jilet asla vurmam 😂😂😂
Taze_gebe fatmacos hiii 😬 bana ilk 5 haftalik disinda hic alttan olmadi o zaman da temizdi epilasyon etkisi vardi
Hamileyim-mutluyum shrbn25- Kız bacım hiç bekleme git ben gittim biraz önce geldim o kadar rahatladım ki hiç korktuğum gibi olmadı
fatmacos Hamileyim-mutluyum aynı bende onu diyorum şimdi bende az önce gittim geldim oh 1 ay kafa rahat
Misto Hamileyim-mutluyum nekadara yaptırdınız bende yaptırmak istiyorum ama utanıyorum hic kuaforde yaptırmadım alt tarfımı🙈
fatmacos Taze_gebe benim ilk de daha sık bakıldı kese bebek falan düşük tehlikesi derken bunda 16 haftalığım 7. Haftada kanamam oldu diye bakıldı
Uykucu2307 Hamileyim-mutluyum jilet vurup kaçıncı gün gitmek lazım kuaföre çok kısa olsa alınır mı. Uzun mu olması lazım
Hamileyim-mutluyum Uykucu2307 Canım ben ağdaya gidecrm diye 3 haftadır jilet bile vurmadım iyice uzasın ağdaya gelsin diye zaten jilet vurunca çok çabuk çıkıyor 2 haftada bile ağdaya gelir uzunluğa geliyor
Hamileyim-mutluyum shrbn25- Kız hiç korkulacak bişey yokmuş ben de sürekli jiletle aldım acır diye çok korktum ama hiç beklediğim gibi acımadı
Hamileyim-mutluyum Anne_adayi33 Canım ben en son 4 seneönce düğünümde gitmiştim hep jiletle aldım bu zamana kadar ama hiç beklediğim gibi bir acı yaşamadım valla hiç korkma çok büyük rahatlıkmış doğumdan çok bunu düşünüyordum nasıl gidecem çokta utanıyordum ama 10 dk sürdü o da jilet kıl köklerini kalınlaştırdığı için hiç bekleme git rahatla