Hamileyim-mutluyum Kızlar yarın ağdaya gitmek istiyorum ama hep jilet kullandım şimdiye kadar bana biraz cesaret verin hem çok utanıyorum hem de korkuyorum 37.haftaya girdik artık ne omur ne olmaz temiz olmak istiyorum doğum vs başlarsa bir de onu düşünmek istemiyorum
Hafise Hamileyim-mutluyum 10 dk sürücek biticek 😁 biz kadınlar güçlüyüz hey yavrum hey ne acılar yaşandı hamilelikte 😁 git yaptır rahatla valla
Kaderimm Hamileyim-mutluyum Kendini kasma cnm inan 5dkda bitiyor gidiyor ben ağda öncesi soğuk kompleks yapardım uyuşması için sanda onerrim eğer kuaförün yakınsa
Mega123 Hamileyim-mutluyum Canım mecbur yapılacak kendini kasmamaya çalış kuaförün işi o yani ilk gittiğim de bana dedi ki biz hep yapıyoruz yani işimiz bu beni bir daha görmezsin bile😂doktora da gidince öyle yani mecbur hem şuan göbekten de imkansızdır yapmak daha o aşamaya gelmedim ben ama öyle tahmin ediyorum.
metehaninannesiii Hamileyim-mutluyum pamuk gibi olacaksin kuş gibi olacaksin uzun süre tüylerin olmayacak kafan rahat olacak böyle düşün 😂
Hamileyim-mutluyum Hafise Sanki arkamdan ne pis kadın diyecekler dedikodu mu yapacaklarmış gibi geliyor 😂😂😂
Taze_gebe Hafise ya çok özür dilerim ama ven hiç gitmedim hadi üst kısımları anlarım da en içleri nasıl alıyo çekiyo kuaför 😩😩
Hamileyim-mutluyum Mega123 Aşağısı ile bağlantı mı kestim o kadar göremiyorum yani mecbur yarın tüm cesaretimi toplayıp gitmek zorundayım doğumdan çok bunu düşünüyorum😂
Hafise Hamileyim-mutluyum öncelikle hamile oldugun için hiiiiiç takma söyleneni 😁 bu durumu yaşayan bilir sonucta kolay değil hamilelik ve hiçte ayıpta değil piste demezler deseler bile sebebi hamilesin ve kaldı ki sen kuaförü tanımazsın o seni tanımaz git valla rahat edersin
Mega123 Hamileyim-mutluyum Bende ilk gittiğim de aklımda neler neler kurdum kadın anladı ilk deneyimim olduğunu benle sohbete başladı yani çok gördüğümüz için artık hiç bir şey düşünmüyorsun hiç bir kadın hakkında dedi rahatlattı beni sağolsun sende iyi bir insana denk gelirsin inşallah 🤲🏻.
Semy Hamileyim-mutluyum hiç acımıyor bide zaten agdacıdan utanmaya gerek yok ki onlarda diyor zaten işimiz bu diye cok rahat oluyor 1 ay kafa rahat tüylerde azalıyor valla
Ceydat Hamileyim-mutluyum bir kuaför olarak yazıyorum. Kuaförden çıktıktan sonra unutuluyosunuz. Devamlı müşteri olmadığınız sürece 🤣
Ceydat Ceydat çok sıradan yani ister ilk defa yaptırmış olun ister yüzüncü defa bize hepsi aynı geliyor tek sevmediğimiz şey affedersiniz günlerce yıkanmamış gibi gelenler 🤷♀️
2prensesannesi1 Hamileyim-mutluyum yaptırmak bu stresten saha zor değil canım İnan 10 dakikalık bişidir yapıp çıktıktan sonra tüy gibi hafifliyorsun :):)
Kimbilir38 Ay bende oyle dusunuyorum ne kadar killi pis bi bayan derlermi acaba diye gidemiyorum ne diyim walla git bende kardesimle konusuyom o motive ediyo beni insallh gidebilirim bende 😂
Ceydat Hamileyim-mutluyum o zaman hiç utanacak bişi yok canım ne kadar kendinizi kasarsanız o kadar uzun sürer günde en az 10 farklı kişiye ağda yapıyoruz o yüzden unutuluyor yani bizim için artık su içmek gibi sıradan bir eylem🤣
Hafise Taze_gebe asıl iç kısımlar acımıyo 😁 yukardan aşşa cektiği için ve üst kısım daha geniş ve sert oldugu için üst azcık acıtabilir