kubraa_a İkinci kızım geliyor inşallah 🥰 20+1deyiz. 28 Ağustos gözüküyor 😊 Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲 💐
Eminos123 Morsever konyadayim canim 5.gebeligim 1 ektopik gebelik sonra 21 haftalik olu dogum tekrar ektipik gebelik sonra normal gebelik 2 yasinda oglum var su anda 22 haftalik hamileyim erkek bebek insallah yasim 32
Morsever Eminos123 Allahım saglkla kavustursun ınsallah 💜 zor zamanlar gecırmıssınız rabbim yuzunuzu guldursun oğluşunuzla
Merveysel15 Morsever Şanlıurfa’da yaşıyorum 20+3 olduk cinsiyetimiz kız doğum tarihimiz 30 ağustos dedi doktorumuz ❣
Icot Morsever 📌19+5 Uygulamaya göre 31 Ağustos ama iki hafta fln önceden alınır erken doğum olmazsa. 📌 2. Hamilelik. 💕 📌 Cinsiyet erkek💙 📌 Gaziantep. 🌹
Ceylan08 Gaziantep’te yaşıyorum, ilk hamileliğim kısmetse oğlum olucak☺️💙 27 Ağustos doğum tarihi gösteriyor ama bakalım hayırlısı
Minik1234eli Morsever 20+2 kız mı erkek mi bilmiyorum bi %90 erkek dedi sonra kız şimdide göstermiyor 4. Doğumum olacak toplam 5 çocuk
Morsever Minik1234eli maşallah saglkla kavusun ınsallah 😍. Utangaç olucak anlaşılan gostermedıgıne gore 🤭😍
Nghnyvz0408 Morsever 20+3 ikici oğluşum olacak inşaallah 3.gebelik 26 ağustos gösteriyo ama sezeryan olacağı için daha erken bi tarih olur😊 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşaallah🤲🤲
Seyda652 Morsever inşallah canım benimde ilki 24 haftalık ikinciside tek yumurta ikizleri 17 haftalıktı
Minikkoalaveannesi Merhabalar 20+4 erkek bebek annesi olacağım Allah nasip ederse. Tahmini doğum tarihimiz 25 Ağustos ☺️
anne17 Lulemom aynıyız sizinle Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰 odasını hazırlamayı ne zaman düşünüyorsun canım 😊
Lulemom anne17 sadece beşik ve çekmeceli dolap aldım. 2-3 yaşına geldiğinde oda yapmayı düşünüyorum. Bide tayinciyiz zaten seneye doğuya gideriz. Direk ordaki eve yaparım
Mzyn19 19 haftalık olduk bizde erkek bebek Çorum ☺️ Ama doğumum hangi aya güne geldiğini nasıl hesaplanır uygulamada bakıyorum ama nerde çıkıyor
Morsever Mzyn19 uygulamadada gosterıyor ultrason kagıtlarının kenarındada gosterıyor aslında bir kez daha bakın 💕
Defnecikk Morsever üçüncü gebeliğim 1 Ağustos doğum tarihimiz. Cinsiyetimiz hâlâ belli belirsiz 😊doktorumuzun birisi kız dedi birisi erkek. Doğunca görücez artık hayırlısı ile
Morsever Defnecikk bazısı gostermıyor dıyorlardı gercekten burda anlaıdm bunu yeterkı saglklı olsun kız erkek farketmez Allah saglkla kavustursun sızede ınsallah 💜