Ceri5 Morsever Selam, Amerikadayım ben, Bostonda 🤗 22. Haftamız, Erkek ☺️ 14 Ağustosta bekliyoruz bebeğimizi 💖
Eslemin-annesii161119 Morsever ikinci gebeliğim 20+3 tahmini doğum tarihi 26 Ağustos görünüyor Diyarbakır’da yaşıyorum 💕
Morsever Eslemin-annesii161119 saglkla kavusun ınsallah 💜 sizinki baya utangaç çıkmış sanırım kız galıba 💜😍
kubraa_a İkinci kızım geliyor inşallah 🥰 20+1deyiz. 28 Ağustos gözüküyor 😊 Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲 💐
Eminos123 Morsever konyadayim canim 5.gebeligim 1 ektopik gebelik sonra 21 haftalik olu dogum tekrar ektipik gebelik sonra normal gebelik 2 yasinda oglum var su anda 22 haftalik hamileyim erkek bebek insallah yasim 32
Morsever Eminos123 Allahım saglkla kavustursun ınsallah 💜 zor zamanlar gecırmıssınız rabbim yuzunuzu guldursun oğluşunuzla
Merveysel15 Morsever Şanlıurfa’da yaşıyorum 20+3 olduk cinsiyetimiz kız doğum tarihimiz 30 ağustos dedi doktorumuz ❣
Icot Morsever 📌19+5 Uygulamaya göre 31 Ağustos ama iki hafta fln önceden alınır erken doğum olmazsa. 📌 2. Hamilelik. 💕 📌 Cinsiyet erkek💙 📌 Gaziantep. 🌹