Mlk8 BlueMoon hamur işi 20 haftada 2 kere yedim sadece beyaz ekmekte 1 dilimden az sadece kahvaltıda yiyorum onun harici tuketmiyorum.
Mlk8 BlueMoon normaldede ekmek cok seven biri değilimdir zaten hamileyken daha çok tam tahıllı buğday tercih ediyorum.hem besleyici hem daha az zararlı diye
BlueMoon Melike ovv biraz zor O zmn ben yemek te yerim bi iki gun tencere yemeği yemesem 3. Gün canım ceker😊
BlueMoon Melike evet bunu da duydum bazı hamileler böyleymiş entersan peki başkası yapsa ayni yemeği??
Melike BlueMoon Başkası yapsa yiyebiliyorum 😂 Getçekten çok garip kendim gidip alıp yiyesim gelmiyor ama mesela eşim getirse al ye diye yiyebiliyorum 🤭 ama biraz biraz düzeldim önceden hiç yiyemiyordum yaparken bile bulanıyordum şuan bir tek soğan rahatsız ediyor soğan olmadığı sürece yaparımda yerimde 😂
Mom040 Hamile kalmadan önce kahvaltıda bir dilim tam buğday ekmeği yerdim, şimdi 2 dilim yiyorum başka da ekmek yemem gün içinde. Ama kek, börek yapınca maalesef yiyorum severim de, abur cubur alışkanlığım yoktu evlenmeden önce eşim sayesinde o da başladı.
Mom040 BlueMoon Kısıtlamak gerekiyor, evde hiç olmayınca yenmiyor ama biri açıp yiyorsa ya da evde varsa ister istemez yeniyor.
Baharcilek Ya bu hamilelikte de onu yeme bunu yeme çok zor zaten canın dar sıkkın hele bu ortamda hepten patlıcan bide yeme öf Yemen’de karnın şişer bebekten hemen nefes alamazsın zor arkadaşlar bu iş 🤣
34_21_23 BlueMoon hamur işine aşırı zaafım var gördüm mü asla dayanamıyorum. Ama bi kerede çok kilo aldım diye 2 aydır tam buğday ekmeği yiyorum ve hamur işine hasret kaldım 🙊 bugün binadan poğaça kokusu geliyordu deli gibi canım istedi yarın ilk işim poğaça yapmak olcak 😂
egesmom BlueMoon kendimi bildim bileli tam buğday ekmeği yiyorum beyaz ekmek yediğimi hatırlamıyorum bile. Onun dışında hamur işi ayda bir max yiyorum iki haftada bir de tatlı ona rağmen 35 olcam yarın 12 13 kg arası aldım🤷🏽♀️