BlueMoon Merhaba tum bebek bekleyen annecikler🤗 çoğunlukla beyaz ekmek mi, yoksa diğer çeşit ekmeklerden mi tüketirsiniz?Birde kek börek ne sıklıkta yaparsınız? (Ben canım cok çekince 15 günde 1) birde malasef beyaz ekmek çünkü bakkalımiz var 🙈 )
Cevirmenannee BlueMoon kendimi kasmadım hiç höptür höptür börekte yedim daha bir çok hamur işide yedim ekmeğide beyaz ekmek yiyorum 🙈🥰😂
BlueMoon metehaninannesiii Iyiymis yaa :) ama iste beyz ekmeği bıraksam diyorum bnde özellikle sıcak ve taze ise..:)
BlueMoon Ftm_08_61 ayy ya valla bu hamişlerin bu halleri komik degil mi 😁 bnde pek dikkat etmiyorum ya edince gece yatmadan önce aklima takılıyor gidip yiyorum sonra vicdan yapıyorum 🙈😁
Betll_72 BlueMoon ya kasmayın bu kadar ye gitsin ne olcak ben önceden ne yiyosam hamilelikte de yedim biseyleri abartmadigimiz sürece bisey olmaz
BlueMoon Betll_72 abartmıyorum tabiki de ne bileyim ya daha faydalı beslenenler de varya insan ondan vicdan yapıyor düzenli olarak günlük faydalı şeyler tüketmiyorum,bebeğe haksızlık gibi geliyor bazen
Ftm_08_61 BlueMoon zaten kendime söz veriyorum biraz az yiyecem bunu yaptığım gece 3 te 5 te aç uyanıyorum mutfağın yolunu tutuyor yani yok canım hep yemek istiyor diyetmiş buğday ekmekmiş yalan
surass Ben uzun bi süre tam buğday, chia tohumlu falan yedim ama şu sıralar baya saldım beyaz ekmek yiyorum. Hamur işi de gayet yedim valla hiç frenlemedim kendimi 🙈
Zeyneplena34 BlueMoon Enteresan bir şekilde cocukluğumdan beri tam tahilli ekmek yerim. Cay kahve de şeker kullanmam. Şimdi 4 yasindaki kizimda oyle. şekersiz içer açık çayini 😂 Şansima esimde oyle. Oyle hamur işi pek sevmem. Ama eşim ve kizim bayılır ayda bir kaç defa yaparim. Genelde bol sebze, yesillik protein tüketiyorum. abur cubur da canim çekmedikçe yemem 😊
Betll_72 BlueMoon sorma o ben de de var hem vicdan yapıp hem yiyorum ama vazgeçemiyorum şeker yüklemem de normal cıktı ondan da yüz buldum biraz yiyorum gitsin ama vicdan yapiyorm tabi ki
Mavi87 BlueMoon kompleks gıda olduğu için tam tahıllı yiyorum sadece kahvaltıda 2 dilim, bazen 3 dilim 😊
Betll_72 Ben de tatlıya çok düşkünüm aranızda tatlıya düşkün olan varmi baklava bisküvi kek farketmez bayılırım
Melike BlueMoon Pek ekmek alışkanlığım yoktur. yemekte ekmek yemem ama valla kır pidesidir poğaçadır gözlemedir sürekli yiyorum sık sık 😂 çok fazla yemek yiyemiyorum onlarla idare ediyorum bakalım hayırlısı 🤭
BlueMoon Melike ovv biraz zor O zmn ben yemek te yerim bi iki gun tencere yemeği yemesem 3. Gün canım ceker😊