Ebrucolak41 Anneleeer bebeğinizin ilk hareketini ne zaman ve nasıl hissettiniz? Ben 17. Haftamda sanki karnımda kayan bi top varmıs gibi hissettim🙈💙
Znrr Ebrucolak41 ben 14. Haftamdı karnımın biraz alt kısmında seyirmeler olmuştu. Ama ben ikiz bekliyorum galiba ondan dolayı bu kadar erken hissettim
Mavi87 Ebrucolak41 15.haftamda kapı tıklatması gibi vurmuştu. Dünyanın en güzel hislerinden biri bebeğimi hissetmek, şükür 🥰
Gul716 Ebrucolak41 şu an 16 haftalık koz bebek bekliyoruz arada çok belirgin olmasa da sönümce filan Hafif hissediyorum ikinci hamileliğin ondan
Ebrucolak41 Peki hergun hareketlerini hissediyor musunuz ben genelde aksam yattigim zaman hissediyorum
Mavi87 Ebrucolak41 hergün hissediyorum. Fazlaca hareketli hiç uyumuyor gibi geliyor anlamadım bende, kıpır kıpır. Yarın randevum var soracağım doktora
Tsara Nehiriiimmm 18-20 de hissedebilirsiniz sabredin doktorum daha erken hissedemezsin hissettiğin gaz olabilir demişti
Mericik Nehiriiimmm kızınız olacaksa ve göbüş bölgeniz birazcık yağlıysa 20. 22. Haftalarda hissediliyo . Benim biraz göbeğim vardı doktorum yağlanmadan dolayı geç hissedersin dedi. Ama şimdi kızım kıpır kıpır onu hissetmek dünyanın en güzel hissi tarifi yok Rabbim isteyen herkese yaşatsın 🙏🏻🧿
Nehiriiimmm Erkekler ağır hareket eder diyorlar a batilda olabilir canım.ama şu bı gercek birtane kızım var 14 haftalık falanken bildiğin elimize bile geliyordu baya hareketliydi.simdi ise uyku bebeği ya uyyo yada ben hissedemiyorum
Ozlemkdmrcl Ebrucolak41 ben ilk gebeliğimde 20. Haftalardan sonra hissetmiştim şuan 13. Haftada hissettim ama sürekli olmuyor tabii
Nehiriiimmm Mericik kizdami geç hissediliyormus bende tam tersini duymuştum erkek yavaş ve az hareket eder geç hissedilir diye.