Ciara93 ah o çıkacak artık 😀nerden gelin geldin ankaradamısınız her ikiniz de 😊
    Ebruylmz evet ikimizde Ankara. Çok şükür bi yere gitmedim mahalle değiştirmek bile istemiyorum hatta 😂
    Merhaba arkdaslae cok duyuyorum bu meryem ana otunu ve nasil oluyor nasil yapiyoruz yani ?
      Fulyax normal Doğum yapacaksan eğer bulma şansın varsa dene canım. Suya koyuyorsun açılma kolaylaşması için
        Tamam o arkadaşlar dönmez ise mesajlara banada gönderebilirmisiniz gaziemirde oturuyorum bucadada annemler neresi yakın olursa size
          srnerkln o arkadaşlara söz vermiş gibi hissettim,siz neredesiniz?kaç haftadasınız?eğer yarında ses seda çıkmazsa size göndereyim birini.ama dediğim gibi karşı ödemeli kargo ile ve kesin alacaksanız.instagram adresinizi yazarsanız oradan isim-soyad ve adres bilgilerinizi isteyeceğim
            Ozgeclbnt ben güzelyalıdayım yarında dönmezlerse size vereyim.lütfen hatırlatın.3 adet vereceğim.buradan bir yerde buluşup elden alabilirsiniz.
              Tamam Canim cok tesekkur ederim benim dogumum normal olmama ihtimalide varmis. Oyuzden belki daha cok ihtiyaci olan birisi varsa bana gondercegin meryem ana otunu ona gonderirsen kimsenin hakkina girmeyeyim. Boyle iyi insanlar var oldugu surece ihtiyacimiz olursa insallah yine nasip olur. Allah razi olsun 😊
              Ciara93
              Canım 1 tane yetiyo ot sudan çıkarınca kapanıyo ve saklayıp tekrar kullanabiliyosun ☺️
              Tamam harika süper olur eşimde dönmüş oluyor yarın neresi derseniz gelip alabiliriz yarın tekrar haberleşelim